Sterren op TV
Lauria Scheerder Expeditie Robinson

Laurie Scheerder uit Expeditie Robinson

Laatst geupdate 29th december, 2022 op 11:35 am

Laurie Scheerder is te zien in Expeditie Robinson. Laurie is 25 jaar oud en afkomstig uit Culemborg. De afgelopen maanden heeft ze zich flink bezig gehouden met het opnemen van video’s in de hoop mee te mogen doen aan het populaire tv-programma en met succes. Laurie is namelijk één van de onbekende Nederlanders die te zien is in Expeditie Robinson 2018.

Laurie Scheerder in Expeditie Robinson

Laurie Scheerder doet mee aan Expeditie Robinson. Laurie is 25 jaar oud en afkomstig uit Culemborg. Volgens haar beschrijving bij Expeditie Robinson is Laurie een dame vol humor en pit. In het dagelijks leven houdt ze zich vooral bezig met promotiewerk en is ze actrice in spe. Ze staat dan ook graag in het middelpunt van de belangstelling, alleen is het de vraag of de rest daar wel mee om kan gaan.

Om haar vrienden en familie geen argwaan te laten krijgen dat ze meedeed aan Expeditie Robinson, verzon Laurie een unieke smoes. Zo maakte ze haar vrienden wijs dat ze af zou reizen naar Normandië om daar op een boerderij aan de slag te gaan als geitenfluisteraar. Dat vertelde ze in onderstaande video op haar YouTube-kanaal.

Laurie Scheerder erg aanwezig

Laurie Scheerder lijken we veel van te horen in Expeditie Robinson. Ze blijkt namelijk een erg aanwezig type te zijn. Ze besloot mee te doen aan Expeditie Robinson omdat ze in een fase van haar leven zit waarin ze niet zo goed weet wat ze gaat doen en wat ze wil doen. “Wil ik gaan reizen, wil ik een grote mensen baan, wil ik weer gaan studeren? Ik houd van doen wat je gelukkig maakt en doen waar je zin in hebt. Ik wil ontdekken, mensen ontmoeten, culturen ontdekken. Expeditie past heel goed bij mij, omdat ik dan juist complete vrijheid kan ervaren.”

“Laurie is heel verschillend. Ze kan ontzettend lief en zorgzaam zijn. Als iets me niet aanstaat, kan ik ook heel erg uit de hoek komen. Rechtvaardig gemeen. Ik ben iemand die het iedereen altijd heel erg naar zijn zin wil maken. Maar ik ben ook iemand die zichzelf echt op nummer één wil zetten. Ik hoop dat ik op het eiland ontdek hoe ik ben als ik niet de veilige omgeving om me heen heb”, aldus Laurie.

Laurie Scheerder is te volgen via Instagram en Facebook.