Sterren op TV
Laurence Ex on the Beach Double Dutch

Laurence ex van Roy in Ex on the Beach Double Dutch

Laurence is de ex van Roy in Ex on the Beach Double Dutch. Zij is de eerste ex die is aangespoeld op het eiland. Het ziet er nu al naar uit dat Laurence voor aardig wat commotie kan zorgen in het programma. Ze is namelijk zeker niet afgereisd naar het programma om haar relatie met Roy nieuw leven in te blazen.

Laurence in Ex on the Beach Double Dutch

Laurence is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Ze is een ex van Roy en direct als hij haar ziet, laat hij al weten dat hij haar absoluut niet kan uitstaan. “Roy is mijn ex en ik ben naar hier gekomen om het een beetje af te sluiten”, zo introduceert Laurence zich al.

Het was ook Laurence door wie de relatie met Roy uitging. “Ons contact is gestopt omdat ik gezoend heb met een andere jongen op stap na een avondje uit. Ik denk dat Roy wel echt verliefd op mij was en dat het hem zo hard gekwetst heeft dat hij me daarom overal op geblokkeerd heeft.” In het dagelijks leven is Laurence overigens onder meer promogirl van VIBESTR.

Laurence is te volgen via Instagram.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas