Sterren op TV
Lauren Richardson Love Island Zayn Malik

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Lauren Richardson in Love Island

Lauren Richardson doet mee aan Love Island. In het programma moeten zes vrijgezellen mannen en zes vrijgezelle vrouwen er alles aan doen om een relatie met elkaar op te bouwen. Het perfecte koppel gaat uiteindelijk met een bedrag van 50.000 pond aan de haal. Lauren doet een gooi naar dat bedrag, al is haar binnenkomst bij Love Island niet direct een grandioos succes.

Lauren Richardson in Love Island

Lauren Richardson probeert het ook in Love Island. Ze is 26 jaar oud, woonachtig in Oost-Londen en werkzaam als sportlerares. In Love Island weet ze wel waar ze naar op zoek is. “Mijn ideale man trekt zich niks van anderen aan, net als ik.”

“Ik word niet snel verliefd. Want voor je het weet, is je hart gebroken.” In het begin ziet het er echter niet goed uit voor Lauren Richardson. Niemand stapt namelijk naar voren voor haar. Uiteindelijk kiest ze voor Jordan, voornamelijk vanwege zijn tattoos.

Lauren Richardson en Zayn Malik

Lauren Richardson staat in Love Island al gauw bekend als het meisje dat op de foto stond met Zayn Malik. “Blijkbaar heb ik One Direction uit elkaar gedreven. Maar ik denk niets fout, ik stond alleen maar op de foto. Plotseling werd ik belaagd door een leger One Direction-fans. Het was volslagen gestoord, maar ook grappig.”

In een ander interview vertelde Lauren overigens wel dat ze zich onveilig gevoeld heeft. “Het ging op een gegeven moment zo slecht. Er waren doodsbedreigingen Mensen zeiden dat ze me thuis zouden zoeken. Er zat heel veel haat achter, ik was zo bang. Je gaat denken: ‘Gaan ze me echt vinden?’ Als ik jongere mensen zag die mogelijk One Direction fan waren, vroeg ik me constant af of ze naar me keken.”

Lauren Richardson is te volgen via Instagram en Twitter.