Sterren op TV

Laura van Bouchout de vriendin van Milow

Laura van Bouchout is de vriendin van Milow, wiens echte naam Jonathan Ivo Gilles Vandenbroeck. Milow is een Belgische zanger die in 2020 te zien is in het televisieprogramma Beste Zangers.

Laura van Bouchout vriendin van zanger Milow

Laura van Bouchout is een journaliste en auteur. Lang was er niets over een eventuele relatie met zanger Milow bekend, totdat laatstgenoemde in 2011 het nummer Lean into Me uitbracht en daarin verklapte dat hij een zoon – waarover ook niemand iets wist – en een vriendin genaamd Laura heeft. Dat bleek dus Laura van Bouchout.

Destijds erkende Milow: “Maar wie goed naar mijn laatste album luistert, komt veel over mij te weten, want dat gaat over de belangrijkste momenten in mijn leven. Ik ben in mijn teksten nog nooit zo open geweest.”

Echte naam zanger Milow is Jonathan Ivo Gilles Vandenbroeck

Vanwege haar relatie met Milow pendelt Laura van Bouchout tussen Leuven en Los Angeles, waar vriendlief een enorme villa heeft staan. Verder spendeert ze haar tijd graag aan het eten van stracciatela-ijs, schommelen en aan haar kleine poezen.

De Belgische krant Het Laatste Nieuws maakte verder uit Lean into Me op: ‘Milow arriveerde te laat op hun eerste date, maar beloofde Laura om dat jaar zeker te zullen afstuderen. Wat trouwens ook gebeurde. Uit de tekst blijkt ook dat Laura een grote steun was op een belangrijke begrafenis, wellicht die van zijn vader.’

Milow in Beste Zangers

In 2020 zal Milow te zien en te horen zijn in het populaire televisieprogramma Beste Zangers. Wij hebben alvast zo’n vermoeden dat vriendin Laura van Bouchout niet kan wachten om zijn nachtegalen-stem aldaar in actie te horen!

Laura Van Bouchout