Sterren op TV

Laura van Beest de vriendin van Anne Marie Rozing

Laura van Beest is de vriendin van Anne Marie Rozing, bij Mattie & Marieke op Qmusic de nieuwslezeres. Haar lover Laura van Beest was kandidaat in de televisiekookshow Masterchef Nederland.

Laura van Beest vriendin Anne Marie Rozing

Laura van Beest is Nederlands-Indonesisch en heeft de opleiding Business Administration op de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Daarna werkte ze bij onder meer Ahold en begon ze in de vorm van Koken met Van Beest haar eigen kookbedrijf. Ook is ze te zien in Masterchef Nederland.

“Ik doe mee aan MasterChef omdat ik ten eerste het programma helemaal geweldig vind en ik wil de beste amateurchef worden van Nederland en dat kan hier”, vertelde ze destijds. Inmiddels heeft ze ook haar eerste kookboek uitgebracht: ‘Je Eerste Vetrol!’ heet het.

Laura van Beest deelneemster Masterchef Nederland

Natuurlijk kookt Laura van Beest thuis met alle liefde voor haar vriendin Anne Marie Rozing. Hoe dan ook vormen ze een hartverwarmend koppeltje samen.

Anne Marie Rozing bij Mattie & Marieke op Qmusic

Anne Marie Rozing is in 1985 geboren in Heemskerk, in de provincie Noord-Holland. Ze werkte van 2006 tot 2015 als docent Nederlands op het Gerrit van der Veen College in Amsterdam-Zuid.

In dienst van Amsterdam FM groeide echter haar interesse voor de radio en in 2015 werd ze beloond met een contract bij Qmusic. Daar was ze drie jaar lang de vaste nieuwslezer in het programma van Stephan Bouwman, tegenwoordig klinkt haar stem in de shows van Mattie & Marieke.