Sterren op TV
Laura Rudolf Aruba Grenzeloos Verliefd

Laura voor Rudolf naar Aruba in Grenzeloos Verliefd

Laura gaat voor Rudolf naar Aruba in Grenzeloos Verliefd. De jongedame is tijdens haar studie een aantal maanden naar Aruba vertrokken en heeft daar duikleraar Rudolf ontmoet. In eerste instantie doen de twee het rustig aan, maar als een vriendin erachter komt dat Rudolf Laura wel leuk vindt, kan ze het niet laten een date voor de twee te regelen. Uiteindelijk worden ze verliefd op elkaar.

Laura naar Aruba voor Rudolf in Grenzeloos Verliefd

Alhoewel het even duurt voordat de liefde tussen Laura en Rudolf echt overslaat, is zij na anderhalf jaar verliefd te zijn op hem bereid om naar Aruba te vertrekken. Ze laat zelfs haar familie achter zich om een nieuw leven te beginnen op Aruba. Makkelijk verloopt haar leven op Aruba in eerste instantie niet.

Rudolf is tenslotte zes dagen per week van huis en Laura heeft op Aruba nog niet zoveel te doen. Hoe dat loopt, zien we in Grenzeloos Verliefd.

Hoe is het nu met Laura en Rudolf?

Laura en Rudolf blijken getuige hun Facebook-pagina’s nog altijd gelukkig in de liefde. Sterker nog, op de Facebook-pagina van Rudolf valt zelfs te lezen dat hij sinds 1 mei getrouwd is met Laura. Sinds maart dit jaar waren ze verloofd. Van het huwelijk heeft Rudolf een aantal kiekjes gedeeld op zijn Facebook-pagina. Laura is dus zeker niet voor niets naar Aruba geëmigreerd.

Eerder dit seizoen waren Niels en Paulina en Wilma en Jase al te zien in Grenzeloos Verliefd.