Sterren op TV
Laura Pepijn Ik Vertrek Duitsland

Laura en Pepijn Sas in Ik Vertrek naar Duitsland

Laura en Pepijn zijn in Ik Vertrek vertrokken naar Duitsland. Samen met Laura’s ouders Jack (66) en Helma (64) en de vijfjarige Joep hoop het vijftal een succes te maken van hun vertrek naar Duitsland. Bij onze oosterburen hebben ze al een hotel met bar en restaurant gekocht met de naam Hotel Südhang. Horeca-ervaring hebben ze echter niet. Ze staan dan ook voor een flinke uitdaging.

Laura en Pepijn in Ik Vertrek naar Duitsland

Laura en Pepijn Sas gaan in Ik Vertrek naar Duitsland. De twee hebben een tijdje gezocht naar een geschikte plek om een nieuw leven op te bouwen en zijn uiteindelijk in Hochsauerland terecht gekomen. Toen het stel merkte dat Hotel Südhang te koop stond, besloten de twee het hotel inclusief bar en restaurant over te nemen. De 34-jarige Laura en de 41-jarige Pepijn gaan echter niet in hun eentje aan de slag met het nieuwe avontuur.

Laura heeft besloten dat haar ouders Jack (66) en Helma (64) ook prima meekunnen. Ook het vijfjarige zoontje Joep van Pepijn en Laura emigreert mee. De vraag is alleen of het nieuwe project niet iets te hoog gegrepen is voor een viertal dat totaal geen horeca-ervaring heeft. Desondanks gaan de vier het avontuur met veel vertrouwen tegemoet. Laura is samen met haar vader verantwoordelijk voor de restaurantkeuken, Pepijn is een soort van conciërge en Helma gaat aan de slag met de huishouding en de styling. Als de mannen alvast vooruit gaan om de verbouwing te regelen, blijkt al snel dat Laura het moeilijk vindt om niet de controle te hebben. En gaan ze de deadline eigenlijk wel halen?

Hoe is het nu met Laura en Pepijn uit Ik Vertrek?

Hoe is het nu met Laura en Pepijn uit Ik Vertrek? De opnames zijn natuurlijk al een paar maanden achter de rug, maar ondertussen hebben Laura, Pepijn, Jack en Helma zeker niet stil gezeten. Het hotel heeft inmiddels al meerdere gasten mogen ontvangen en die gasten zijn meer dan tevreden over het werk dat de familie Sas geleverd heeft.

Zo valt in een review op Zoover onder meer te lezen dat het hotel volledig is aangepakt en vernieuwd nadat het is overgenomen door Laura en Pepijn. Gasten zijn daarnaast voornamelijk te spreken over het uitzicht, de service en de hygiëne.

Hotel Südhang van Laura en Pepijn is te volgen via Facebook.

© Televizier.nl