Sterren op TV
Laura Roger Temptation Island 2019

Laura Moenaert en Roger Osei Bonsu in Temptation Island 2019

Laura Moenaert en Roger Osei Bonsu doen als koppel mee aan Temptation Island 2019. De twee zijn al ruim twee jaar samen, maar ze kenden elkaar daarvoor ook al. Nu doen ze mee aan de ultieme relatietest om te kijken of hun relatie bestand is tegen de ultieme verleiding.

Laura Moenaert en Roger Osei Bonsu in Temptation Island

Laura Moenaert en Roger Osei Bonsu vormen één van de koppels die meedoen aan Temptation Island 2019. De 22-jarige Laura en de 23-jarige Roger leerden elkaar kennen tijdens het uitgaan. Verliefd waren ze echter nog niet gelijk na die eerste ontmoeting. Wel waren ze een jaar lang friends with benefits. Toen de twee merkten dat ze toch wat jaloers werden, kozen ze ervoor om toch een relatie aan te gaan.

De twee zijn inmiddels dan ook al twee jaar samen en hebben sindsdien nog geen misstap begaan. Ze zijn elkaar trouw en dat heeft ongetwijfeld deels te maken met het feit dat de twee regels hebben opgesteld toen Laura vier maanden naar het buitenland vertrok. Zo mogen ze bijvoorbeeld niet te veel drinken en niet alleen uitgaan na 11 uur vanavond. In Temptation Island kunnen de twee zich bewijzen aan elkaar. “We doen zeker niet mee aan Temptation Island omdat er in het verleden iets fouts is gebeurd, maar eerder om elkaar respect te tonen en een signaal af te geven van kijk, al zijn we een jaar uit elkaar. Niemand kan aan haar tippen. Dat is waarom we meedoen aan Temptation Island”, vertelde Roger, die het broertje is van bokser Sugar Jackson en zelf ook regelmatig de boksring instapt.

Zijn Laura en Roger nog samen?

Zijn Laura en Roger nog samen na Temptation Island? Dat is natuurlijk de vraag nu de twee mee hebben gedaan aan de ultieme relatietest. Laura gaat het in ieder geval wel moeilijk krijgen met het gemis van Roger. “Ik ga alles een beetje missen. De genegenheid, de warmte, maar ook dom-doenerij, het lachen en alles. Ondertussen kennen we elkaar ook al even, dus we weten wat we niet leuk vinden aan elkaar. Dan weet je ook dat je dat niet doet, punt.”

Of dat ook echt zo is gegaan in Temptation Island, is nog maar de vraag. In de eerste beelden van de ultieme relatietest was al iets te zien van het gedrag van de vier koppels. Daarin kwamen Laura en Roger echter niet negatief voorbij. Het zou dan ook maar zo kunnen dat zij de relatietest goed zijn doorgekomen.

Laura Moenaert is te volgen via Instagram en Facebook. Roger Osei Bonsu is ook te volgen via Instagram en Facebook.