Sterren op TV

Laura Gielen de vrouw van Raymond Knops

Laura Gielen is de vrouw van Raymond Knops, een Nederlands politicus en kamerlid namens het Christen-Democratisch Appèl (CDA). Hij is tevens staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Raymond Knops en Laura Gielen zijn getrouwd en hebben samen twee kinderen.

Laura Gielen vrouw Raymond Knops

Laura Gielen ging eerst naar school op het Den Hulster College en studeerde daarna op de Hogeschool West-Brabant. Ze woont al jarenlang samen met haar partner Raymond Knops in het Limburgse Horst aan de Maas. Raymond moet dan ook voor zijn werkzaamheden telkens op en neer reizen naar Den Haag, maar logischerwijs heeft hij dat er helemaal voor over. Ze hebben samen twee kinderen.

Raymond Knops kamerlid CDA

Op de website van zijn partij, het CDA, vertelde Raymond al eens dat hij en ook zijn vrouw Laura Gielen inmiddels wel gewend zijn aan een druk en intensief werkleven. “De week na ons huwelijk werd ik beëdigd als Kamerlid. De kinderen weten niet beter dan dat ik er doordeweeks niet altijd ben. Het is mooi om te zien dat het in Limburg gewaardeerd wordt dat ik in het kabinet zit. De lokale gemeenschap is trots op een Limburger op die plek, mensen leven enorm mee.”

Raymond Knops staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

De in 1971 in Hegelsom geboren Raymond Knops heeft in eerste instantie de officiersopleiding in Breda gevolgd, en daarna een studie bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. In 2005 debuteerde hij als opvolger van Hubert Bruls in de Tweede Kamer, namens het Christen-Democratisch Appèl.

Later was Knops ook nog tijdelijk voorzitter van de Kamercommissie Europese Zaken en tweede ondervoorzitter van de Tweede Kamer. Tegenwoordig is de rooms-katholiek opgevoede Limburger staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, maar natuurlijk is hij bovenal de man van zijn vrouw Laura Gielen, en de vader van hun twee kinderen!

Vandaag een bijzondere Prinsjesdag. Laura Gielen weer in blakende gezondheid aan mijn zijde! Wat een verschil met vorige…

Geplaatst door Raymond Knops op Dinsdag 19 september 2017

Geplaatst door Laura Gielen op Maandag 11 januari 2021

Geplaatst door Laura Gielen op Vrijdag 2 februari 2018