Sterren op TV
Laura Bos en Iwana Rietveld Hunted

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 13 oktober 2016

Laura Bos en Iwana Rietveld zijn deelnemers Hunted

Laura Bos en Iwana Rietveld zijn twee deelnemers van Hunted. Dit duo gaat er alles aan doen om te proberen zolang mogelijk uit de klauwen van opsporingsexperts te blijven. Het doel is om te proberen om liefst drie weken lang niet opgespoord te worden. En vanaf 17 oktober komen we erachter of Laura en Iwana daarin slagen.

Laura Bos van Hunted

Laura Bos is één van de dames die meedoet aan Hunted. Zij gaat een team vormen met Iwana. In het dagelijks leven blijkt Laura, die voluit Laura Liliana Bos heet, niet echt mysterieus te zijn. Ze is tenslotte receptioniste bij Summit Health en studeert Toerisme. In het verleden werkte ze als entertainer bij Marinda Gardens Calan Bosch Menorca. Bos blijkt ook gelukkig in de liefde, want ze heeft een relatie met Allan Goeijenbier. Vanaf 17 oktober is Laura te zien in Hunted. Ze verwacht dat mensen niet veel gaan verwachten van haar en Iwana. “Ik denk dat mensen best wel zullen verwachten dat we het misschien niet zo ver halen omdat we best wel jong zijn, we zijn twee meiden, hoeveel ervaring hebben wij nu met dit soort dingen”, vertelde de negentienjarige Laura uit Delft in aanloop naar de eerste uitzending.

Iwana Rietveld in Hunted

Laura Bos vormt samen met Iwana Rietveld een duo in Hunted. Ook deze jongedame blijkt Toerisme te studeren. Met haar achttien jaar is Iwana echter wel een jaartje jonger dan haar teamgenote. De in Delft woonachtige Laura heeft Iwana leren kennen tijdens haar studie. En op het eerste gezicht lijken ze een sterk duo te gaan vormen. “We zouden door het vuur gaan voor elkaar en ik denk dat je dat wel nodig hebt als je samen iets moet ondernemen. Niet dat je na een paar minuten of een paar dagen iets hebt van: Joh, bekijk het”, aldus de woorden van de jongste van het stel.

Laura Bos

Iwana Rietveld