Sterren op TV
Laura Benschop vriendin Davy Klaassen

Laura Benschop is de vriendin van Davy Klaassen

Laura Benschop is de vriendin van Davy Klaassen. De ex-aanvoerder van Ajax gaat nu al ongeveer een jaartje met Laura, nadat hij eerder een lange relatie had met Amber Moolenbeek. Mogelijk is zij nu meeverhuisd naar Liverpool, want haar vriend heeft een contract ondertekend bij Everton.

Davy Klaassen schoof Amber aan de kant voor Laura Benschop

Tussen 2011 en 2016 ging Klaassen nog met Amber Moolenbeek. Van een jeugdspeler op De Toekomst veranderde de middenvelder in de captain van Ajax, maar met zijn relatie ging het minder goed. De Oranje-international schoof zijn vriendin aan de kant en verruilde haar voor Laura Benschop. De twee ontmoetten elkaar vermoedelijk in Hilversum, waar ze beiden opgroeiden. Davy en Laura onderhouden momenteel echter een latrelatie, wat je toch niet vaak ziet bij vriendinnen van voetballers. Volgens haar Facebook-profiel woont Laura Benschop namelijk in de Canadese miljoenenstad Vancouver, waar ze studeert aan de Simon Fraser University.

Davy en vriendin Laura onderhouden een latrelatie

Dat is opvallend te noemen, want het heeft te betekenen dat Klaassen en zijn vriendin elkaar niet heel veel zien. Misschien dat zijn miljoenensalaris bij Everton daar wat aan kan veranderen. Dat zij op dit moment in Canada woont, betekent in ieder geval dat ze het Engels goed machtig is. En dat komt goed van pas met een vriend die in de Premier League speelt.

Klaassen is namelijk net naar het Everton van de Nederlandse coach Ronald Koeman vertrokken. De Toffees hebben dertig miljoen euro betaald voor de Ajacied. Vermoedelijk verdient Klaassen behoorlijk wat geld in Liverpool. Een salaris van ongeveer drie tot vijf miljoen euro per jaar op Goodison Park ligt voor de hand. Het is echter algemeen bekend dat Davy Klaassen beschikt over een nuchter karakter… En dus hoeft vriendin Laura niet bang te zijn dat haar vriend een wagenpark vol Rolls-Royces aanlegt.

Laura Benschop kun je volgen via Facebook.

❤️

Een bericht gedeeld door Davy Klaassen (@davyklaassen) op