Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 april 2019

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Laura Balatoni is de ex-vriendin van Dennis Schouten

Laura Balatoni is de ex-vriendin van Dennis Schouten, verslaggever van PowNews en Veronica Inside. De twee hadden een knipperlicht relatie. Daarvoor moest Dennis Schouten zich vooral wat minder te bemoeien met zijn vriendin Laura.

Inhoudsopgave

Laura Balatoni vriendin Dennis Schouten

Laura Balatoni is een jong maar getalenteerd fotomodel. Ze is goedlachs, houdt van korfbal en gaat naar school op het Montessori Collega in Twente. Het nieuws dat de twee elkaar hadden gevonden, begin 2019, maakte nogal wat los.

Laura was immers nog maar zeventien jaar, en dus minderjarig, terwijl Dennis Schouten de 23 al is gepasseerd. Het leeftijdsverschil zorgde ook al snel voor een korte breuk. Hier vertelde de goedlachse blode verslaggever op de bank bij Jensen. Lachen kon vooral, omdat Laura inmiddels weer de vriendin van Dennis Schouten is.

Laura Balatoni en Dennis Schouten kort uit elkaar

“Het lag eigenlijk aan mij. Zij was zeventien en ik zat er veel te veel dicht op. Veel te opdringerig, altijd bellen.. Ik wilde me altijd over haar bekommeren. Ik was te claimerig. Toen ik haar op een dag ophaalde van haar bijles, zei ze: ‘Ik schei er mee uit’, zoals we dat in Twente zeggen”, vertelde Dennis op de bank bij Robert Jensen.

“Ik huilde tranen met tuiten en dat weekend heb ik me bezat, maar daarna dacht ik wel weer: ‘Het leven gaat ook weer door.’ En uiteindelijk bleek ze me toch te missen, en kwam de toenadering weer. We houden nu iets meer afstand en dat geeft onze relatie een nieuwe dimensie.”

Dennis Schouten krijgt een TIA

Dennis heeft in het verleden een TIA (een tijdelijke afsluiting van een bloedvat in de hersenen, ontstaan door een bloedprop) gehad.

Tijdens een opname voor Veronica Inside, in de auto van voetballer Dico Koppers, voelt Dennis zijn handen, armen en benen niet meer, en gaat praten nauwelijks nog. De heftige beelden deelde de Tukkerse reporter zelf op Instagram en inmiddels gaat het gelukkig weer goed met hem.

Lotte van der Zee ex Dennis Schouten

Maar logischerwijs was het enorm schrikken. Tijdens het moment zelf dacht Dennis alleen nog maar aan zijn ex, Lotte van der Zee. Lotte overleed toen het vorig jaar tijdens haar wintersport door een hartstilstand, in München.

“Het enige wat door mijn hoofd ging is dat mijn ex, die onlangs overleden is. Dat is wel wat anders en ik wist ook dat ik dat niet had, maar daar dacht ik wel direct aan. Zij was ook heel jong. Ik ga nu toch ook niet dood?”, reageerde Dennis na zijn TIA op Shownieuws. “Je hebt dat nog nooit meegemaakt, je bent in die zin wel een beetje in paniek. Het was een enorm vervelende, angstige ervaring maar na een weekje rust ben ik er bijna bovenop.” Daarom probeert Dennis nu van elke dag extra te genieten!