Sterren op TV
Laura Anderson Love Island

Laura Anderson doet mee aan Love Island

Laura Anderson doet mee aan Love Island. Laura is 29 jaar en afkomstig uit Schotland en verdient haar geld als stewardess. In Love Island hoopt ze een leuke zomer tegemoet te gaan en een leuke man tegen te komen. Mocht ze met hem het perfecte koppel vormen en de winnaar worden van Love Island, dan gaat ze naar huis met een geldbedrag van liefst 50.000 pond.

Laura Anderson in Love Island

Laura Anderson is te zien in Love Island. Ze is werkzaam als stewardess en doet dat werk maar al te graag. “Het leven in de cabine is nooit saai. Ik ben lid van de mile high club. Iedereen mag me vergezellen.” Sinds drie maanden is Laura inmiddels vrijgezel en mogelijk kan haar deelname aan Love Island daar verandering in brengen. “M’n vrienden maken er grappen over, want ik heb negen vriendjes gehad.”

“Bij de eerste zat ik op school. Vriendje twee was het vriendje van een vriendin. Zo erg. Nummer drie was gestoord. Ik was geobsedeerd met nummer vier. Nummer zes speelde internationaal rugby. Volgens mij is hij getrouwd met de meid met wie hij vreemdging. Nummer negen ging ook vreemd”, vertelde ze over haar exen. “Ik vind mezelf een goede vangst. Ze zijn gek. Zoek een man voor me.”

Laura Anderson als kapster

Laura Anderson is ook part-time werkzaam als kapster en heeft naar eigen zeggen met een aantal niet nader te noemen sportsterren gedated en sterren als Channing Tatum en Jennifer Lopez in haar kappersstoel gehad. De producenten van Love Island hebben deze jongedame al omschreven als een ‘nachtmerrie’.

Zelf vertelt ze daarover: “Mijn stem kan mensen irriteren. Of misschien vertel ik te veel grappen. Ik weet zeker dat als je met mensen samenwoont, je ze altijd weleens op de verkeerde manier benadert.” Laura zou het niet erg vinden om een man van een andere vrouw af te pakken en kwam al in het nieuws omdat ze gelogen zou hebben over haar leeftijd. Ze lijkt de gemoederen dan ook flink bezig te houden.

Laura Anderson is te volgen via Instagram.