Sterren op TV
Larissa Zekai House Rules

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 september 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Larissa en Zekai vormen in House Rules Team Blauw

Larissa en Zekai doen in House Rules 2017 een gooi naar twee jaar hypotheekvrij wonen. Daarvoor zal het getrouwde stel uit Haarlem wel eerst de vier andere stellen moeten verslaan en zo goed mogelijk diverse huizen moeten verbouwen.

Larissa en Zekai team blauw in House Rules

De 34-jarige Zekai is in het dagelijks leven supermarktmanager. Tien jaar kent hij Larissa en sinds vijf jaar is het stel getrouwd. De 26-jarige werkt als pedagogisch medewerkster bij kinderopvang ‘t Zonnehoekje. Zekai is Turks en Larissa Nederlands. Van hem heeft ze veel geleerd. “Ik ben eigenlijk wel een beetje Turks geworden, een stukje opvoeding, gewoontes, de taal.”

Samen hebben ze twee zoontjes en daarnaast heeft Zekai ook nog een dochter uit een vorige relatie. De deelname aan House Rules wordt voor allebei een totaal nieuwe ervaring. Met name Larissa geeft eerlijk toe dat ze eigenlijk niet zoveel heeft met klussen, maar ze zal in House Rules toch stevig aan de bak moeten. “Ik probeer het spelletje heel tactisch te spelen. Ik probeer alles op tijd af te krijgen. En als het niet lukt, dan moet je creatief zijn”, zo is het stel alvast voorbereid.

Strakke en moderne stijl

In een zeer beperkte tijd moeten ze met een eveneens beperkt budget een volledige ruimte zien te verbouwen. En daarbij moeten ze ook nog voldoen aan de gestelde eisen. Zelf werken Larissa en Zekai het liefst met een strakke en moderne stijl, maar of dat altijd ook gevraagd wordt is afwachten. En Larissa heeft een duidelijk doel voor ogen. Ze laat weten klussen eigenlijk mannenwerk te vinden, maar voor de hoofdprijs van twee jaar hypotheekvrij wonen wil ze graag hiervoor een uitzondering maken. Wat ze zouden doen als ze winnen? “Dat betekent voor ons dat wij of eerder kunnen stoppen met werken of meer geld mee kunnen nemen om te emigreren.”

Larissa van House Rules volg je op Facebook, Zekai van House Rules volg je op Facebook.

Andere teams in House Rules NL 2017: Lisanne en Nigel | Dinie en Paulien | Charissa en Jamie | Astrid en Henk