Sterren op TV
Larissa Andreas Grenzeloos Verliefd Noorwegen

Larissa voor Andreas naar Noorwegen in Grenzeloos Verliefd

Larissa reist voor Andreas af naar Noorwegen in Grenzeloos Verliefd. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens het gamen en naarmate de tijd vorderde werd hun band steeds beter. Op een dag besloot Larissa dan ook om naar Noorwegen af te reizen om Andreas in het echt te ontmoeten en direct sloeg de vonk over. In Grenzeloos Verliefd staat ze nu dan ook op het punt om Nederland in te ruilen voor Noorwegen.

Larissa voor Andreas in Grenzeloos Verliefd

Larissa en Andreas zijn te zien in Grenzeloos Verliefd. Tijdens het gamen begon Larissa Andreas zo aardig te vinden dat ze besloot om hem een bezoek te brengen. Ze had nog nooit een foto van hem gezien, maar dat weerhield haar er niet van om naar Noorwegen af te reizen. Eenmaal gearriveerd in het land sloeg de vonk tussen de twee direct over. Toch moesten ze het in de eerste jaren vooral doen met tijdelijke uitjes, de ene keer in Nederland en de andere keer in Noorwegen. Tot nu, want Larissa gaat verhuizen naar Noorwegen.

Voor Larissa zal het zeker niet makkelijk worden in Noorwegen. Haar diploma wordt namelijk niet erkend in Noorwegen en ook de Noorse taal beheerst ze niet. En at terwijl ze toch echt snel werk moet krijgen om alle kosten te kunnen betalen. Gelukkig voor de twee kunnen ze wel eerst terecht bij de ouders van Andreas. De Noor woont namelijk nog thuis.

Hoe is het nu met Larissa en Andreas?

Hoe is het nu met Larissa en Andreas uit Grenzeloos Verliefd? Dat is de grote vraag nu Larissa alles in Nederland achter heeft gelaten voor een nieuw avontuur in Noorwegen.

Ondanks dat het voor Larissa echt niet altijd makkelijk moet zijn geweest in een vreemd land waar ze de taal niet eens spreekt, blijkt ze nog altijd verliefd te zijn op Andreas. Met de twee tortelduifjes, die tegenwoordig in Kolbotn wonen, lijkt het dan ook wel goed te komen.

De afgelopen weken in Grenzeloos Verliefd:
Jamilla en Mauricio in Colombia
Laura en Rudolf op Aruba
Niels en Paulina in Mexico
Wilma en Jase in Houston, Verenigde Staten