Sterren op TV
Lara Leijs Saar Wekker De Spa

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 14 augustus 2017

Lara Leijs is Saar Wekker in De Spa

Lara Leijs is Saar Wekker in De Spa. Lara heeft in de afgelopen periode vooral een carrière als model opgebouwd. Ondertussen heeft ze de passie voor acteren echter ook nooit verloren en dat heeft haar inmiddels al meerdere rollen opgeleverd. We gaan haar onder meer zien in De Spa en ook in het vijfde seizoen van Penoza is er een rol weggelegd voor Lara. Ongetwijfeld zullen in de toekomst nog vele rollen volgen voor de getalenteerde Lara.

Lara Leijs is actrice en model

Lara Leijs is in 1997 geboren in Amsterdam. Al op jonge leeftijd ontdekte ze dat ze acteren toch wel erg leuk vindt en het bracht haar dan ook bij een auditiedag voor een rol in Pijnstillers. Lara ging er vandoor met de rol van Sofie. In een recenter verleden hebben we Lara voorbij zien komen in De Reünie en in Moordvrouw.

Inmiddels heeft ze ook een rol te pakken voor het vijfde seizoen van Penoza, behoort ze tot de cast van De Spa en was ze in meerdere commercials te zien. Daarnaast is Lara ook werkzaam als model, waarvoor ze al vele klusjes heeft mogen doen.

Lara Leijs als Saar Wekker in De Spa

Voor Lara Leijs is een belangrijke rol weggelegd in De Spa als Saar Wekker. Ze studeert nog, is nieuw in de Spa en neemt een preutse houding aan, maar daaronder blijkt heel iets anders te schuilen. In de Spa is iedereen tevreden over het werk dat Saar levert.

Ook valt het al gauw op dat Mick een oogje op haar blijkt te hebben. We gaan er in ieder geval al snel achter komen dat ze eigenlijk niet thuishoort in De Spa. De serie, met een hoofdrol voor Lara Leijs, is vanaf het najaar van 2017 te zien op NET5.

Lara Leijs is te volgen via Instagram en Facebook.