Sterren op TV
Kubilay Aldemir Esru Hunted

Kubilay Aldemir deelnemer Hunted

Kubilay Aldemir alias Kubilay Esru doet mee aan Hunted. Deze deelnemer doet er alles aan om uit de handen van de opsporingsexperts te blijven. Mocht hij daar drie weken lang in slagen, dan mag Kubilay zich kronen tot winnaar van Hunted. Maar het blijkt allerminst makkelijk te zijn voor Kubilay, die in het dagelijks leven werkzaam is als manager bij de McDonalds.

Kubilay Aldemir doet mee aan Hunted

Kubilay Aldemir, die zichzelf op social media Kubilay Esru noemt, is woonachtig in Vaassen en geboren in Apeldoorn. De voormalig student aan Windesheim gaat proberen om drie weken langs uit de handen van de opsporingsexperts te blijven. Maar gezien de social media-verslaving van deze jongeman kan dat best nog weleens moeilijk gaan worden.

“Ik ben eigenlijk best wel afhankelijk van social media. Dat is weer iets anders voor mij wat erbij gaat komen, omdat ik, in mijn vrouw haar ogen, verslaafd ben aan de telefoon en aan social media en aan internet”, vertelde de 27-jarige kandidaat. Of hem dat echt gaat helpen, is dus ook nog maar zeer de vraag.

Kubilay Esru kan kansen moeilijk inschatten

Kubilay heeft geen idee of hij de opsporingsexperts te slim af zal zijn. “Het is heel moeilijk om in te schatten wat mijn kansen zijn, dat komt omdat je niet echt weet hoe sterk de tegenstander eigenlijk is”, vertelde hij in aanloop naar Hunted. Een van de maatregelen die Kubilay neemt om uit de klauwen van de opsporingsexperts te blijven, is het constant wisselen van auto.

“Ik hoop natuurlijk wel dat ze niet achter deze auto gaan komen, in ieder geval niet snel. De opstelling is om in ieder geval drie keer te gaan wisselen in drie weken tijd van auto. Ze mogen van mij weten dat ik in een auto rijd, maar ze mogen niet weten in welke auto ik rijd”, aldus Kubilay, die van Turkse afkomst is.

Kubilay Aldemir is te volgen via Facebook en Instagram.