Sterren op TV
Kristina Mladenovic vriendin Dominic Thiem

Kristina Mladenovic is de vriendin van Dominic Thiem

Kristina Mladenovic is de vriendin van Dominic Thiem. De Oostenrijkse tennisser is sinds kort samen met de Franse Kristina Mladenovic. Net als Thiem speelt Mladenovic tennis op professioneel niveau, het is dan ook duidelijk dat deze twee tortelduifjes elkaar uitstekend begrijpen.

Kristina Mladenovic is de vriendin van Dominic Thiem

Kristina Mladenovic is de vriendin van Dominic Thiem. De in Saint-Pol-sur-Mer geboren Mladenovic komt uit een sportieve familie. Haar vader is een voormalig handballer en haar moeder een voormalig volleybalster. Eind 2017 werd al bekend dat Mladenovic en Thiem aan het daten waren. Een week later werd de relatie ‘Instagram official’.

Mladenovic wil graag dat mensen zich focussen op haar werk, en niet op haar persoonlijke leven. Hierom houdt ze dit ook privé en probeert ze buiten het tennis uit de spotlights te blijven. Nu ze aan het daten is met Dominic Thiem lijkt dit een stuk lastiger te worden.

Mladenovic is een opkomend talent

De Franse Kristina Mladenovic kan net als Dominic Thieme een aardig balletje slaan. In 2017 stond ze zelfs op nummer 11 op de WTA-ranglijst in het enkelspel. In vijf jaar tijd is ze maar liefst 55 plekken gestegen. Ze heeft inmiddels ook al diverse titels op haar naam geschreven.

Kristina Mladenovic is te volgen op Instagram.