Sterren op TV
Kristina Milkovic vriendin Marin Cilic

Kristina Milkovic is de vriendin van Marin Cilic

Kristina Milkovic is de vriendin van Marin Cilic. De Kroatische tennisser is al lang samen met Kristina Milkovic, met wie hij op 3 mei 2018 in het huwelijksbootje is gestapt. Al liefst tien jaar zijn de twee dolgelukkig met elkaar.

Kristina Milkovic is vriendin van Marin Cilic

Kristina Milkovic is vriendin van Marin Cilic. Daten met een bekende sporter, betekent automatisch dat je in de spotlights komt te staan. Zeker als je ook nog eens besluit met je grote liefde te trouwen. De afgestudeerde psycholoog wil echter een ‘normaal’ leven leiden en dat is soms lastig. Ze is op haar privacy gesteld en wil daarom niet veel in de belangstelling staan.

Dit is dan ook een van de redenen waarom je de vriendin van Cilic niet in het openbaar op social media zult vinden. Ook weigert Milkovic, die inmiddels alweer tien jaar samen is met Cilic, interviews te geven.

© Instagram

Kristina Milkovic, een knappe kop met twee masters

Kristina Milkovic studeerde in 2014 af aan de Universiteit van Zagreb met twee Master Degrees. Hierdoor werd ze al snel aangenomen door Zagrebacka Banka, de grootste bank in Kroatië. Tijdens tennistoernooien is ze vaak in het publiek te vinden om haar vriend aan te moedigen. Ze was er zelfs bij toen hij in 2014 zijn eerste titel wonnen tijdens de US Open.

Cilic is dankbaar voor de mentale steun die Milkovic hem kan bieden vanwege haar achtergrond. Hij noemt haar zelfs (met een glimlach) zijn ‘persoonlijke psycholoog’ die 24 uur per dag beschikbaar is voor hem.

Kristina Milkovic is te volgen via Instagram.