Sterren op TV
Krista Daan Hunted

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Krista en Daniëlle vormen team in Hunted

Daniëlle de Jonge en Krista Flemming vormen een team in Hunted. De twee vriendinnen denken dat ze best wat in hun mars hebben om de jagers te slim af te zijn. Of dat ook daadwerkelijk zo is, gaan we vanaf maandagavond merken. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering van het programma op NPO3. Daniëlle is alvast vol vertrouwen. “Wij gaan winnen omdat we onzichtbaar zijn.”

Krista en Daniëlle in Hunted

Krista en Daniëlle doen mee aan Hunted. De twee vriendinnen zijn allebei werkzaam als trainer weerbaarheid. Die ervaring kan de twee mogelijk helpen om uit de handen te blijven van de hunters.

De 41-jarige Krista, die ook aan vechtsport doet, is in ieder geval bereid om ver te gaan als ze zo uit de handen van de jagers kan blijven. “Waar ik kan rennen, ren ik. Waar ik kan springen, spring ik. Alles wat ik kan doen om te vluchten, doe ik. Ik ga niet gepakt worden. Ik denk voor die hunters: ‘You better start training!'”

Krista en Daniëlle vol vertrouwen

Krista en Daniëlle doen vol vertrouwen mee aan Hunted. “Ik doe mee met de Hunt, omdat ik heel graag de uitdaging aan wil gaan en het avontuur wil beleven”, vertelde de 47-jarige Daniëlle.

Ze zien het programma dan ook als een grote test. Vooral het feit dat ze te maken krijgen met de adrenaline, het gevoel om opgejaagd te worden en het onverwachte scenario bevalt de twee wel.

Daniëlle de Jonge is te volgen via Facebook. Ook Krista Flemming is te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan Hunted 2017 zijn: Amy Scholten | Annoury en Dries | Robin en Ashley | David en Ernesto | Erwin | Meike en Froukje | Mike | Omar