Sterren op TV
Kris Palmans vriend Lotte Vanwezemael

Kris Palmans is de vriend van Lotte Vanwezemael

Kris Palmans is de vriend van Lotte Vanwezemael. Lotte ken je misschien als seksuologe en is onder meer te zien als expert in Big Brother, maar ook haar vriend blijkt een aardige bekende. Palmans was vroeger namelijk actief als voetballer en is tegenwoordig een echte kunstenaar. Hij is al meer dan zeven jaar in het leven van Lotte.

Kris Palmans is de vriend van Lotte Vanwezemael

Kris Palmans is de vriend van Lotte Vanwezemael. De twee wonen samen in Kaulille en zijn al meer dan zeven jaar gelukkig met elkaar. Waar Lotte haar geld verdient als seksuologe en meermaals op tv langskomt met Blind Getrouwd, De Slimte Mens en Big Brother, blijkt ook haar vriend absoluut geen onbekende. Palmans, geboren in Neerpelt, was namelijk jarenlang actief als voetballer.

Palmans speelde in zijn voetbalcarrière voor verschillende clubs in België. Zo staan onder meer Bocholt VV, Esp. Neerpelt, KFC Esperanza, Lutlommel VV en Kadijk SK op zijn lijstje. In 2018 stopte hij met voetballen omdat blessureleed hem daartoe dwong. Tot die tijd stond hij als verdediger op het veld.

Kris Palmans schildertalent

Vervelen doet Kris zich echter niet. Hij is namelijk aan de slag gegaan als schilder en sprak daar al eens over met Het Belang van Limburg. “Ik ben Bob Ross dankbaar omdat ik dankzij hem ben beginnen te schilderen. Ik dacht altijd dat het voor mij niet weggelegd was. Maar nadat ik Bob Ross begin dit jaar aan het werk zag op tv, vond ik dat het toch een poging waard was”, vertelde Kris in 2019.

“Ik heb intussen een tiental schilderijen gemaakt. In het begin was dat kopiëren, maar nu schilder ik al wat vrijer met een surrealistische toets. Als ik tijd heb, kan ik er makkelijk zes of zeven uur per dag aan spenderen. Het geeft me een heerlijke ontspannen gevoel. Je hoeft aan niets te denken”, aldus Palmans.

Concurrentie
Daarnaast is hij natuurlijk ook gewoon de vriend van Lotte Vanwezemael en als vriend van een sekusologe krijg je met aardig wat concurrentie te maken. Zo vertelde Lotte eens aan Metro dat ze regelmatig ongewenste foto’s krijgt toegestuurd: “Dan denk ik telkens: ‘Oh mijn god, weeral’. Maar na ‘De Slimste Mens’ kreeg ik opeens een vreemd bericht doorgestuurd: ‘Mijn vrouw en ik zijn fan van jou. Als je wil, mag je altijd eens langskomen. Dan kraken we een flesje wijn en wie weet nog veel meer!’ Toen dacht ik echt: ‘Euuuuh!’. Dus ik heb daar een printscreen van gemaakt en naar mijn lief gestuurd. Ik zei: ‘Euh schat, er heeft iemand wilde plannen met mij.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kris Palmans (@palmanskris)