Sterren op TV
Kortni Gilson Floribama Shore

Kortni Gilson bekend van Floribama Shore

Kortni Gilson is bekend van Floribama Shore. Kortni is 21 jaar oud en maakt haar bijnaam van Krazy Kortni al heel snel waar. Toen ze erachter kwam dat MTV een aantal jongeren zocht om mee te doen aan Floribama Shore, besloot ze direct actie te nemen. Op Panama City Beach, Florida, de plek waar ze zelf ook vandaan komt, hoopt ze een onbezorgde vakantie tegemoet te gaan. In Floribama Shore zijn relaties, ruzies en vriendschappen aan de orde van de dag.

Kortni Gilson van Floribama Shore

Kortni Gilson is bekend van Floribama Shore. Misschien is deze deelnemer aan het programma wel direct de meest eigenaardige van de acht. Kortni wordt tenslotte niet voor niets ook wel Krazy Kortni genoemd. Ze blijkt ook een echt feestbeest te zijn, die totaal niet weet hoe het is om voor zichzelf te zorgen.

Volgens MTV heeft ze haar bijnaam dan ook zeker wel verdiend. Kortni heeft tenslotte nog nooit op zichzelf gewoond, heeft nog nooit voor zichzelf moeten zorgen en heeft nog nooit een baan gehad waarbij ze niet werd ontslagen. Ze maakte in Floribama Shore ook direct een verpletterende indruk door nog in de eerste aflevering over het bed van medekandidaat Candace heen te plassen. Mocht ze de eerste nacht overleven, gaan we ongetwijfeld nog veel horen van Kortni Gilson.

Kortni over Jersey Shore

Kortni Gilson wil haar mede castleden maar al te graag laten zien hoe je moet feesten op Panama City Beach. Floribama Shore lijkt daarmee wel wat weg te hebben van Jersey Shore, maar Kortni maakt zich daar niet al te druk om.

“Ik heb geen idee hoe oud die mensen inmiddels zijn en of ze überhaupt tv kijken. Ik weet dat ze kinderen hebben en dat ze ongetwijfeld dingen hebben die belangrijker zijn om zich zorgen over te maken dan Floribama Shore. Ik wil ook zeker niet dat ze denken dat wij proberen die show over te nemen. Iedereen gaat Jersey Shore blijven herinneren”, aldus Kortni.

Kortni Gilson is te volgen via Instagram en Twitter.