Sterren op TV
Komen Jade Anna en Gio Latooy weer samen

Komen Jade Anna en Gio Latooy weer samen?

In de volg van 2 januari 2023 vertelt Gio dat hij verwacht dat hij weer samenkomt met Jade Anna. Op 8 december 2022 gingen Jade Anna en Gio Latooy uit elkaar. Het stel meldde dit op hun social media. Jan Roos en Dennis Schouten van het YouTube-kanaal RoddelPraat maakte dit al eerder bekend. Hun vertelde dat de YouTuber vreemd zou zijn gegaan met de prachtige Danique Hosmar. Eerder speculeerde onze redactie dat zij een relatie zou hebben met Gio. 

Sinds wanneer zijn Jade Anna en Gio Latooy uit elkaar (1)
© Instagram @Gio

Inhoudsopgave

Sinds wanneer zijn Jade Anna en Gio Latooy uit elkaar

Jade en Gio zijn sinds 8 december 2022 uit elkaar. Ze deelde dit beide op hun Instagram-accounts. Het stel had een relatie sinds februari 2021, althans, toen maakte ze het definitief bekend. Een aantal dagen nadat ze uit elkaar waren, kocht Jade Anna haar eerste huis.

Met deze mannen zou Jade vreemd zijn gegaan
© Instagram @semvandijk2.0

Met deze mannen zou Jade vreemd zijn gegaan

De 18-jarige dame zou zijn vreemdgegaan met Sem van Dijk, hij is de zoon van presentatrice Wendy van Dijk. Sem van Dijk, heeft op dit moment een relatie met Charissa Elize Bellamorae Hendriks AlarasiYvonne Coldeweijer, plaatse op haar Instagram-account dat Jade vreemd is gegaan met meerdere mannen. Dit alles zou gebeurd zijn op één avond. Ze zou ook vreemd zijn gegaan met TikToker Stan Lucas.

De exen van Gio Latooy
© Instagram @juultjetieleman

De exen van Gio Latooy

Gio Latooy heeft de afgelopen jaren een relatie gehad met Isha van Dijk, Juutlje Tieleman en Jade Anna. De YouTuber had vanaf 2016 tot en met 2018 een relatie met de prachtige Juutlje Tieleman. Dit hebben ze het eerste half jaar geheim weten te houden. Nadat ze een korte tijd uit elkaar waren, kwamen ze midden 2017 toch weer samen. In 2018 gingen ze definitief uit elkaar. Enkele maanden later kreeg hij een relatie met Isha van Dijk, op 23 augustus 2019 gingen ze uit elkaar.

Foto’s © Instagram