Sterren op TV
Koen van Dijk Queens of the Jungle Niet Lullen Maar Poetsen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Koen van Dijk in Queens of the Jungle na Niet Lullen Maar Poetsen

Koen van Dijk is één van de mannen die zijn luxe leven in Nederland even achter zich laat om mee te doen aan het programma Queens of the Jungle. Dit model hebben we in het verleden al leren kennen in het programma Niet Lullen Maar Poetsen en zal ongetwijfeld ook in Queens of the Jungle voor een leuke sfeer gaan zorgen.

Koen van Dijk in Queens of the Jungle

Koen van Dijk is één van de deelnemers aan het programma Queens of the Jungle. Deze jongeman heeft zijn luxe leven voor even achter zich gelaten om te overleven in de jungle. Mocht hij er samen met de andere dames en heren in slagen om te overleven in de natuur, dan kunnen ze een prijzenpot van liefst 100.000 euro gaan verdelen.

Het zal echter allerminst makkelijk worden voor Koen en de andere deelnemers, zeker gezien ze een leven in de natuur allerminst zijn gewend. Zelfs presentator Kay Nambiar, die in het verleden Expeditie Robinson won, moest zo nu en dan wel slikken toen hij zag wat de kandidaten allemaal meemaakten in de jungle.

Koen van Dijk in Niet Lullen Maar Poetsen

De 24-jarige Koen van Dijk is al lang geen onbekende meer. Samen met Gigi Valster was hij tenslotte ook al te zien in het televisie-programma Niet Lullen Maar Poetsen, waarna de twee uit Rotterdam al eens gekscherend de nieuwe ‘Geer en Goor’ werden genoemd. Alhoewel Koen homo is, valt hij zeker niet op Gigi.

Laatstgenoemde ziet hij tenslotte vooral als zijn zusje. Niet voor niets is het duo tegenwoordig ook te volgen op YouTube onder de naam: #DeZusjesVanRotterdam. Met dat kanaal heeft het duo inmiddels al ruim 3.000 abonnees. In het dagelijks leven is Koen overigens visagist. Voorheen was hij daarbij ook werkzaam als model bij het bureau Independent Model Management. “Nu ben ik uitgerangeerd”, vertelde hij daarover in een voorstelvideo. Ook bestempelt hij zichzelf als fulltime party princess.

Koen van Dijk is te volgen via Instagram en Facebook.