Sterren op TV

Koen Loomans is te zien in Expeditie Robinson NL vs. BE

Koen Loomans is in Expeditie Robinson NL vs. BE één van de deelnemers aan dit speciale seizoen van de realityshow. Koen is een beroepsmilitair en niet geheel verrassend dan ook een waardevolle pion in het kamp van de Belgen.

Koen Loomans in Expeditie Robinson NL vs. BE

Koen Loomans is geboren in Leopoldsbrug, in het Belgische Limburg. Hij heeft twee dochtertjes, genaamd Fran en Fien, maar is niet meer samen met de moeder van de meisjes. In zijn vrije tijd duikt Koen graag het café in, bijvoorbeeld om naar zijn grote voorbeeld Michael van Gerwen te kijken.

Koen Loomans uit Expeditie Robinson heeft twee kinderen

Koen is beroepsmilitair en wordt op zijn profielpagina door de crew van Expeditie Robinson dan ook als ‘gedisciplineerd en rechtlijnig’ omschreven. ‘Een echte man zoals hij denkt dat mannen horen te zijn. Hij zit bij een gevechtseenheid en wordt regelmatig op missie gestuurd.’

Verder valt er te lezen dat Koen de deelnemers van het survivalprogramma uit de voorgaande jaren allemaal maar watjes vindt, die om de haverklap in tranen uitbarstten: echte mannen huilen niet, zo luidt Koens overtuiging.

Expeditie Robinson-Koen is beroepsmilitair

De Belg is keihard en op zijn best in de fysieke proeven; denkproeven zijn minder aan de spierbundel besteed. ‘Als hem iets niet zint of als mensen de kantjes ervan af lopen zal hij ze er zeker op aanspreken. Zijn zwakke plek is dat hij snel zijn geduld verliest.’

‘Overleven is voor hem geen probleem, dat heeft hij geleerd in het leger’, schrijft Expeditie Robinson zelf tot slot over Koen. Klinkt als een uitstekende kandidaat voor deze serie!

Dit bericht bekijken op Instagram

Dagje nederland

Een bericht gedeeld door Koen Loomans (@koen_loomans) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Koen Loomans (@koen_loomans) op

Dit bericht bekijken op Instagram

In men verlof,op mene verjaardag 32km gaan kappen ????????????????

Een bericht gedeeld door Koen Loomans (@koen_loomans) op