Sterren op TV
Koen Brouwer SOS: Survival Of The Sexes

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 april 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Koen doet mee aan SOS: Survival Of The Sexes

Koen doet in 2016 mee aan SOS: Survival Of The Sexes, het nieuwe programma van RTL 4. In het programma moest de blonde hunk 21 dagen overleven in de jungle van Nicaragua zonder water, zonder eten én zonder telefoon. De muzikant, volledige naam Koen Brouwer, mocht welgeteld één product meenemen en dat werd… zijn gitaar! Het programma is vanaf 21 april iedere week te zien op de donderdagavond.

Koen Brouwer heeft samen met zijn vriendin Michelle de keuze gemaakt om mee te doen aan het survival-programma. In het programma zal het tweetal echter niet zij aan zij staan, maar juist lijnrecht tegenover elkaar. Zes stellen, die totaal geen ervaring hebben met survivallen, zijn in de natuur gedropt. De mannen en vrouwen nemen het daar tegen elkaar op. De deelnemers die de tussentijdse stemrondes overleven, nemen uiteindelijk plaats in de finale van Survival Of The Sexes.

Michelle, de partner van Koen

Koen is al jarenlang gelukkig met Michelle van Nood. Het stelletje heeft al zes jaar een relatie en is inmiddels zelfs verloofd. Dat levert ook altijd de nodige kiekjes op op de social media-kanalen. In een openhartig interview met VIVA liet de hunk weten dat hij in het verleden, toen hij in de boyband 4:AM zat, de rock-‘n-roll-wereld leerde kennen. “Ik heb alle soorten en maten wel gehad, ook vrouwen die ouder waren dan ik”, aldus de niets verhullende woorden van de artiest.

Koen en zijn muziek

Koen, die in het verleden heeft gestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, is zeker geen onbekende in de muziekwereld. De man die deelneemt aan Survival Of The Sexes is namelijk al jarenlang de leadsinger en songwriter van de band Julius. Met die band zal hij medio 2016 zelfs door China touren. Vorig jaar verscheen Koen met zijn band al meermaals in het Ziggo Dome en de Heineken Music Hall. Daarnaast richtte Koen samen met Quinten Huigen ook al meerdere bedrijven op. Het duo is eigenaar van Safe Ears en van De Eventfabriek.

Koen Brouwer is met zijn band Julius te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.