Sterren op TV
Ko Zandvliet Arnoud Smit Familie Kruys

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 2 februari 2017

Ko Zandvliet is Arnoud Smit in Familie Kruys

Ko Zandvliet speelt vanaf seizoen drie Arnoud Smit in Familie Kruys. De acteur gaat aan de slag als vervanger van Jonas Smulders. Opmerkelijk genoeg speelden beide heren in het verleden meerdere keren samen in de nodige films. Binnenkort is de 23-jarige acteur dus ook te zien als zoon van Johan in Familie Kruys.

Inhoudsopgave

Ko Zandvliet als acteur

Ko Zandvliet speelt vanaf het derde seizoen een rol in Familie Kruys. De acteur gaat aan de slag als Arnoud Smit en wordt daarmee de vervanger van zijn goede vriend Jonas Smulders. In het verleden heeft Ko ook al een heel groot aantal andere rollen gehad.

Zandvliet hebben we in de afgelopen jaren ook voorbij zien komen in Sonny Boy, Jongens, Razend, Drone, Cowboys janken ook, IJspaard, Tussen 10 en 12, Sunny Side Up, Dames 4 en Grijs is ook een kleur. En ongetwijfeld gaat die lijst in de komende jaren nog veel verder uitgebreid worden.

Wie is Ko Zandvliet?

Ko Zandvliet werd in 1993 geboren en eigenlijk was het al vrij snel duidelijk waar zij toekomst zou liggen. Als zoon van een vader en moeder uit een theatergroep genaamd Dogtroep, was zijn toekomst al vrij snel duidelijk. Mede door hun werk werd ook de interesse van Ko in acteren steeds groter. Studeren is er voor Ko tot op heden nog nooit van gekomen, maar dat vindt hij ook helemaal niet erg. “Sommige regisseurs adviseren zelfs dat het een voordeel kan zijn om niet naar de toneelschool te gaan. Dat veel spelers daar hun rauwe randje verliezen. Die rauwheid wil ik eigenlijk wel proberen te houden”, vertelde Zandvliet aan De Telegraaf.

Ko Zandvliet speelt trombone

Ko Zandvliet heeft overigens niet alleen talent voor acteren. Hij is ook aardig muzikaal, zo blijkt wel uit het feit dat hij trombone speelt en met de band Jungle by Night stad en land afreist om de mensen te vermaken. Met zijn band heeft Ko onder andere al op Oerol en Pinkpop gestaan. Ook volgde Ko al een muziekopleiding aan Arts & Entertainment College in Amsterdam.

Ko Zandvliet is te volgen via Instagram, Twitter en Facebook.