Sterren op TV

Klaas ten Herkel is de vriend van Koen Kardashian

Koen Kardashian is een Nederlandse vlogger, tv en social media persoonlijkheid en presentator. Zijn echte naam is Koen Pieter van Dijk. De presentator heeft een relatie met zijn vriend Klaas ten Herkel.

Inhoudsopgave

Start als model en visagist

Koen Kardashian startte zijn carrière als model. Na een aantal jaar model te hebben gestaan, besloot Koen Kardashian een visagie opleiding te gaan volgen. Hierdoor werd hij al snel de vaste visagist van een aantal bekende Nederlandse vrouwen. Koen Kardashian is zeker geen muurbloempje, dus hij werd al snel opgemerkt en geliefd door velen. Hierdoor groeide zijn klanten- en vriendenkring razendsnel en werd hij al snel een Bekende Nederlander.

Grote groei Instagram-volgers dankzij deelname TV-programma’s

In 2015 was Koen Kardashian voor het eerst op TV te zien. Hij was te zien in het TV-programma van Powned ‘Niet lullen, maar poetsen’. In dit programma werden een aantal vermogende Rotterdamse jongeren gevolgd. Koen Kardashian was een opvallende persoonlijkheid die dol was op een wilde levensstijl met clubs, kaviaar en champagne. In datzelfde jaar was Koen Kardashian ook te zien in het programma ‘Queens of the jungle’ dat werd uitgezonden op SBS6. Door zijn deelnames aan deze programma’s werd zijn following op Instagram steeds groter. Inmiddels heeft de tv-persoonlijkheid ruim 170.000 volgers en dit groeit gestaag.

Presenteren series MTV en &C

Na Koen Kardashian’s deelname aan diverse TV-programma’s was hij steeds vaker op TV of op sociale media te zien. Zo presenteerde Koen Kardashian enkele series voor MTV Nederland en &C. Op Youtube was de presentator ook te zien in series als Koen’s Cocktails en Ex On The Beach. In dit programma gaat Kardashian langs bij verschillende deelnemers van het programma en vraagt hij enkele juicy persoonlijke vragen.

Een kijkje in het leven van Koen Kardashian dankzij Youtube en Instagram

Het succes van Koen Kardashian is voornamelijk te danken aan zijn opvallende uiterlijk en excentrieke levensstijl. Hij voelt zich compleet thuis in de Nederlandse glamourwereld en valt in de smaak bij vele celebrities. Koen Kardashian vlogt zijn leven voor zijn video’s op Youtube en ook zijn Instagram geeft je een indruk van zijn jaloersmakende levensstijl. Zijn Instagram staat vol met kiekjes met andere celebrities, zoals Anna Nooshin, Jamie Vaes en Kim Feenstra. Samen met zijn bekende vrienden en vriendinnen reist hij de hele wereld over.

Muzikale carrière Koen Kardashian

Koen Kardashian besloot zich na zijn succes te focussen op zijn muziekcarrière. Zo bracht hij zijn eerst nummer, genaamd ‘Met je Prada’s in de modder’ uit. Dit nummer werd een gigantische Youtube hit. Daarna bracht hij nog twee andere nummers uit, genaamd ‘Champagneyney’ en ‘Costa niet zo Brava’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian)

Relatie

Koen Kardashian bevestigde in 2019 zijn relatie met Klaas ten Herkel. De twee kennen elkaar al geruime tijd en leerden elkaar kennen op een borrel in 2017. De 32-jarige Klaas ten Herkel is een interieurontwerper. Kardashian bevestigde zijn relatie op Instagram met een leuke foto van de twee met een caption: ,,Oude liefde roest niet.”

Openhartig in boek

In maart 2020 maakte Koen Kardashian bekend dat hij een boek ging uitbrengen, genaamd ‘Gelukkig Verloren’. In dit gaat hij op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Was dit het allemaal waard?’ In zijn boek vertelt hij over zijn unieke en bizarre momenten in zijn fascinerende leven. Deze ervaringen worden afgewisseld met trieste momenten in zijn leven. De presentator vertelt openhartig wat hij in zijn leven heeft meegemaakt en hij laat de rauwe echt versie van zichzelf zien. Het leven in de glitter- en glamourwereld gaat namelijk niet alleen maar over rozen. Ook op zijn Instagram pagina is de presentator openhartig over zijn verslaving waar hij al vele jaren mee worstelt.