Sterren op TV
Kjeld Nuis

Kjeld Nuis, een schaatsende hunk

Waar Kjeld Nuis zijn bekendheid vooral heeft verworven met zijn talent voor schaatsen, wordt hij tegenwoordig ook steeds vaker uitgenodigd in Hilversum. Zo ging de talentvolle schaatser in 2014 tijdens de Olympische Winterspelen aan de slag voor RTL Boulevard, kwam hij in de afgelopen periode al op bezoek bij Pauw om te praten over het dopinggebruik van Nuis’ concurrent Pavel Kulizhnikov en zien we hem binnenkort in het gloednieuwe spelprogramma van Nick & Simon: Zullen We Een Spelletje Doen?.

Kjeld Nuis sprint wat af!

Ondanks dat Kjeld Nuis er regelmatig met de eerste prijs vandoor gaat op Nederlands- en wereldkampioenschappen, heeft de 26-jarige schaatser uit Leiden nog nooit mee mogen doen aan de Olympische Winterspelen. De in 1989 geboren Leidenaar is nu echter op de goede weg en is in 2018 dus mogelijk wel te aanschouwen als het olympisch toernooi georganiseerd wordt in Zuid-Korea.

De middellange afstanden zijn de afstanden waarop Kjeld zich gespecialiseerd heeft. De langebaanschaatser zien we vooral terug op de 1000 meter en de 1500 meter en daarop behaalde hij ook in het seizoen 2015-2016 weer puike prestaties.

Jill de Robles, de vriendin van Kjeld Nuis

Zo werd Kjeld Nuis Nederlands kampioen op beide afstanden en wist hij op het WK Afstanden een zilveren en bronzen medaille in de wacht te slepen. Ook kroonde hij zich tot eindwinnaar van de Grand World Cup.

De sportieve Kjeld had in het verladen een relatie met Brecht Kramer, de jongere zus van schaatstopper Sven Kramer. Tegenwoordig is Kjeld Nuis echter dolgelukkig met Jill Lauren de Robles, wie hij tijdens een festival heeft leren kennen.

Jill werd in 2011 verkozen tot Miss Nederland World. Over de eerste ontmoeting met Jill vertelde Kjeld in 2014 aan RTL: “Het was liefde op het eerste gezicht.”. In 2016 verwacht het tweetal hun eerste kindje.

Meer te weten komen over Kjeld Nuis? Volg hem dan via Twitter, Facebook of Instagram.