Sterren op TV
Kirsten Spaargaren Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 7 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Kirsten Spaargaren zingt sterren van de hemel in Idols

Kirsten Spaargaren zingt de sterren van de hemel in Idols. De zeventienjarige blondine heeft nog een hoop te leren, maar gaat dat avontuur graag aan door mee te doen aan de talentenjacht. In het dagelijks leven houdt de blonde Kirsten zich ook veel met zingen bezig, maar ze gaat ook nog gewoon naar school. Daarnaast is ze werkzaam bij Rozen & Radijs.

Kirsten Spaargaren zingt erop los

Kirsten Spaargaren is dolgraag bezig met muziek maken. Op haar eigen YouTube-kanaal verschijnen dan ook regelmatig covers van nummers die ze gezongen heeft. Met haar deelname aan Idols hoopt ze echter ook de volgende stap in haar carrière te kunnen zetten.

“Ik doe mee aan Idols omdat ik heel graag een keer wat anders wil dan zingen in mijn eentje”, gaf Kirsten te kennen. Ondanks haar deelname blijft ze ook gewoon bescheiden. “Ik ben niet geweldig, maar ik kan er wel iets van. Ik hoop alleen niet dat ik een blooper word. Als ze gewoon een beetje lief tegen mij zijn, vind ik het goed.” Lief was de jury zeker voor Kirsten Spaargaren in Idols.

Kirsten Spaargaren in Idols

Kirsten begon haar auditie bij Idols met het nummer Because of You van Kelly Clarkson en daar hadden Ronald Molendijk en Jamai Loman wel iets op aan te merken. “Dat was alsof je langs iemand heen aan het rennen was die je dat verhaal wilde vertellen. Dat ging best gehaast. Ze heeft een ontzettend urgentie om naar het eind van het liedje te mogen springen”, vertelde Molendijk en Jamai sloot zich daarbij aan.

Kirsten kreeg dan ook de vraag of ze nog een nummer wilde doen en dat werd Jealous van Labrinth. “Wat jij al kan, op je zeventiende. Vind ik echt heel knap en ook nog eens hoe je eruit ziet, want je bent stunning, echt. Er moet zeker nog een hoop gebeuren, maar ik geloof echt wel in jou”, vertelde Jamai na dat nummer.

Eva Simons sloot zich daarbij aan. “Je hebt een heel mooi laag geluid en je gaat daar heel sierlijk mee om in je noten en je neemt iemand echt mee.” Martijn Krabbé was al vanaf het allereerste moment overtuigd van Spaargaren. “Ik had dat tweede liedje helemaal niet nodig, ik geef je een volmondig ja.” Ze wandelde dan ook door naar de volgende ronde van Idols.

Kirsten Spaargaren is te volgen via Facebook.