Sterren op TV
Kirk Medas Floribama Shore

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Kirk Medas uit Floribama Shore

Kirk Medas doet mee aan Floribama Shore. De 25-jarige jongeman is afkomstig uit Atlanta, Georgia. Toen hij zag dat er deelnemers werden gevraagd voor een programma à la Jersey Shore, twijfelde hij geen moment en besloot Kirk zich in te schrijven voor het programma. Hij behoort nu samen met Jeremiah, Codi, Gus, Kortni, Aimee, Nilsa en Candace tot de acht kandidaten. In Floribama Shore willen de acht jongeren de vakantie van hun leven meemaken.

Kirk Medas in Floribama Shore

Kirk Medas doet mee aan Floribama Shore. De 25-jarige jongeman komt uit Atalanta, maar is tegenwoordig een inwoner van Panama City. Kirk Medas vindt zijn familie erg belangrijk en datzelfde geldt voor zijn vrienden. Het is dan ook duidelijk dat hij er alles aan zal doen om zijn Floribama-team tegen alles te beschermen.

Voordat Kirk meedeed aan Floribama Shore, was hij nog werkzaam als social media manager. Wat verder duidelijk is, is dat Kirk erg graag aanwezig is op feestjes. In Floribama Shore krijgen we veel meer te weten over deze echte familieman.

Kirk Medas is te volgen via Instagram en Twitter.