Sterren op TV
Kira Dekker The Voice of Holland

Kira Dekker in The Voice of Holland na De Beste Singer-Songwriter

Kira Dekker doet mee aan The Voice of Holland. Nadat ze het eerder probeerde in De Beste Singer-Songwriter heeft Kira de afgelopen jaren nog meer geoefend en nog harder gewerkt om nu een gooi te doen naar de titel The Voice of Holland. De in Winschoten woonachtige jongedame is al jaren actief in de muziekwereld, maar een echte doorbraak bleef tot op heden nog uit. Mocht ze doorgaan naar de Blind Auditions van TVOH, dan zal haar naamsbekendheid ongetwijfeld flink groeien.

Inhoudsopgave

Kira Dekker in The Voice of Holland

Kira Dekker is in 2017 te zien in The Voice of Holland. De 23-jarige Kira heeft al van jongs af aan een passie voor muziek, alleen duurt het lang voordat ze door heeft dat ze zelf ook echt muziek wil gaan maken. Dat gebeurt pas op zestienjarige leeftijd, op het moment dat haar opa haar gitaar leert spelen.

Tegenwoordig wil Kira Dekker naam maken onder haar artiestennaam KIRA. In 2017 doet ze dan ook een gooi naar de titel The Voice of Holland. Bij de Blind Auditions overtuigde ze Ali B, Sanne Hans en Waylon met Family Portrait van P!nk.

Kira Dekker in De Beste Singer-Songwriter

Voor Kira Dekker wordt haar deelname aan The Voice of Holland niet haar eerste keer in een talentenjacht. Kira werd eerst gevraagd voor Join the Beat en deed later mee aan De Beste Singer/Songwriter, een talentenjacht van Giel Beelen. In dat laatstgenoemde programma bouwde Kira al enige bekendheid op.

Ze schopte het niet voor niets tot de laatste zeven kandidaten. Vlak voor de finale viel Kira echter alsnog af. Inmiddels is Kira al flink wat ervaring rijker en wil ze er alles aan doen om Nederland te veroveren met haar stem.

Kira Dekker in clinch met muziekschool

Kira Dekker heeft ook meermaals het nieuws gehaald omdat ze in de clinch lag met een muziekschool. Ze was werkzaam bij De Notenboom in Sappemeer, maar voor haar werkzaamheden werd ze niet betaald. Toen ze dat aankaartte, haalde de muziekschool er een advocaat bij. In eerste instantie won Kira de zaak, maar in hoger beroep heeft ze de zaak tegen muziekschool De Notenboom toch deels verloren.

Kira Dekker van The Voice of Holland is te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.