Sterren op TV

Kine Handlykken de vriendin van Martijn Koning

Kine Handlykken is de vriendin van Martijn Koning, een Nederlandse cabaretier. De twee zijn al jarenlang samen en koesteren zeker nog een kinderwens. Kim is net als Martijn actief in de wereld van de komedie. Ze is geboren in Trondheim, in Noorwegen.

Kine Handlykken vriendin Martijn Koning

Martijn Koning is al meer dan negen jaar samen met Kine Handlykken. De Noorse vormt samen met haar vriendin Maartje de Boer een muzikaal komedieduo, dus qua hobby’s en humor sluit ze naadloos aan bij vriend Martijn.

Kine is afgestudeerd industrieel ontwerper. Martijn viel voor haar het feit dat ze ‘een interessante vrouw is’, vertelde hij eens in het Algemeen Dagblad. “Ze speelt instrumenten en heeft veel meer bagage, zeker op cultureel gebied. Ik wil graag uitgedaagd worden. Ik moet er niet aan denken om een vriendin te hebben die de hele avond voor de televisie ligt.”

Kine Handlykken is comedian

In 2018 onthulde Martijn Koning al dat hij zeker nog een kinderwens heeft met zijn zeven jaar jongere vriendin Kine Handlykken. “We gaan ervoor. Het klokje tikt door en we zien het om ons heen. Bij mijn broers komen er kleintjes. Wij willen eigenlijk niet die weirdo’s worden zonder kinderen.”

Vast staat dat Martijn Surinaamse oppas wil voor zijn toekomstige kinderen. “Want zij kunnen kinderen het best opvoeden. Met harde hand, maar ook rechtvaardig. We zijn wel een beetje bang dat het net zo’n sukkel wordt als ik. Met het rode haar van Kine, mijn spleetje tussen de tanden. Dit kan alleen maar een stand-up comedian worden.”

Martijn Koning standup-cabaretier

Martijn Koning is in 1978 geboren in Zwolle. Hij begon zijn carrière bij het Comedy Café en maakt sinds 2006 deel uit van de Comedytrain, een formatie van de beste cabaretiers van Nederland. In 2019 mocht Martijn de oudejaarsconference houden, maar dat werd niet bepaald een succes: hij kreeg bakken kritiek over zich heen. Gelukkig kon hij altijd rekenen op de steun van zijn vriendin Kine Handlykken!

Dit bericht bekijken op Instagram

Kom ik Bobbi Eden eindelijk een keer in het echt tegen… zit ik alsnog voor een scherm ????????♥️

Een bericht gedeeld door Martijn Koning (@martijntje_koning) op