Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 augustus 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Kimberly Maasdamme vriendin van Juvat Westendorp

Kimberly Maasdamme is de vriendin van Juvat Westendorp, een Nederlandse acteur, danser en choreograaf met Surinaamse roots. Ze hebben sinds juni 2018 een relatie.

Kimberly Maasdamme vriendin Juvat Westendorp

Kimberly Maasdamme is zelf ook geen onbekende op de televisie. De beeldschone brunette deed namelijk in mee aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, waarin ze compleet tegen de verwachtingen in de finale verloor.

Kimberly Maasdamme in The Voice of Holland

De verbazing dat Kimberly niét won was zelfs zo groot dat jurylid Anouk na de bekendmaking ervan de microfoon greep en flink uithaalde. “Hoe is het mogelijk dat een van de beste artiesten eruit gaat? Ik vind het onbegrijpelijk. Dat gaat er mis, als wij niet meer mogen stemmen en geen cijfers meer mogen geven. Het is een idioot volk, they don’t know!”

Gelukkig schoot Kimberley op liefdesgebied wel raak, want ze verloor haar hart aan de knappe Juvat Westendorp. Aan RTL Boulevard gaf de voormalig So You Think You Can Dance-deelnemer toe: “We hebben elkaar een aantal maanden geleden ontmoet op Ladies of Soul en ik was eigenlijk direct flabbergasted van haar.”

“Ik ben gewoon verliefd! Het is een prachtige vrouw, lief, zorgzaam, ontzettend knap en een ontzettend sterke powervrouw die precies weet wat ze wil. We hebben na de eerste ontmoeting wekenlang met elkaar via de telefoon gesproken zonder af te spreken. Uiteindelijk leidt dat dan toch tot een afspraakje en tijdens die eerste date merkte ik dat ik haar leuker vond dan gewoon”, lacht Juvat.

Juvat Westendorp acteur en danser

Juvat Westendorp werd vooral bekend bij het publiek met zijn rollen in Malaika en in Goede Tijden, Slechte Tijden, waarin hij Bas Schippers speelde. De Amsterdamse danser was later ook nog te zien in series als De Nationale IQ Test, Fort Boyard, Ik Hou Van Holland, Weet Ik Veel en Boxing With The Stars.

Lees ook: Max Willems is Q Bouwhuis in Goede Tijden, Slechte Tijden

Of Juvat Westendorp in de toekomst ook op carrièregebied zijn krachten met vriendin Kimberly Maasdamme zal gaan bundelen, weet hij nog niet. “Ik zou het echt hartstikke leuk vinden om samen met haar iets te doen, maar ik denk dat het voor nu verstandig is dat we los van elkaar dingen doen. Wel zitten er bij mij een aantal leuke dingen aan te komen en hetzelfde geldt voor Kim. Ze is bezig met muziek maken”, aldus Juvat tot slot in RTL Boulevard.

© AD.nl
© Instagram