Sterren op TV
Kimberly Herman Temptation Island

Kimberly Herman verleidster Temptation Island

Kimberly Herman doet als verleidster mee aan Temptation Island 2019. Opmerkelijk genoeg schreef zij zich eerst in als koppel, maar nadat haar relatie voorbij ging heeft ze toch maar de stap naar verleidster gezet. Nu is het de vraag of het haar gelukt is om roet te gooien in het eten van andere stelletjes.

Kimberly Herman in Temptation Island

Kimberly Herman doet mee aan Temptation Island. Kimberly is 21 jaar oud en is woonachtig in Duffel. In het dagelijks leven houdt ze zich bezig met fitness. De laatste tijd heeft ze dan ook hard gewerkt om in de toekomst als personal trainer aan de slag te kunnen, terwijl ze eerder nog werkte als serveerster in Club Roxy in Antwerpen.

Kimberly Herman uit het Belgische Turnhout weet heel goed waarom ze meedoet aan Temptation Island. Nadat haar relatie recent is gestrand, wil ze mannen graag terugpakken. Door samen te werken met de andere verleidsters gaat Kimberly er alles aan doen om relaties kapot te maken. En voordat de eerste aflevering te zien was, maakte ze al bekend dat ze een belangrijke rol gaat spelen. “Hallo, ik ben Kimberly en om te verliezen ben ik hier niet”, zo stelde ze zichzelf voor. Ze richt haar pijlen op Heikki. Opmerkelijk genoeg hadden de twee in het verleden veel contact met elkaar, maar hun contact is de laatste jaren verwaterd.

Kimberly Herman wilde als koppel meedoen

Kimberly Herman wilde in eerste instantie als koppel meedoen aan Temptation Island, zo gaf ze aan tegenover Dag Allemaal. “We waren niet alleen fans van het programma, het leek ons ook goed om onze relatie te testen.” Zover kwam het echter niet, want hun relatie ging snel bergafwaarts. “Toen ze ons opbelden om de vragenlijst te overlopen, twijfelde ik zó hard dat het mij beter leek om niet mee te gaan. Als je al in een wankele relatie zit, moet je er niet aan beginnen.”

Uiteindelijk gingen de twee wel samen wonen, maar daar werd de relatie niet beter op. “Hij deed steeds afstandelijker, waardoor die roddels nog meer door m’n hoofd spookten en ik me ook voor hem afsloot. Ik had kunnen wachten tot na Temptation, om ginds het ware gelaat van m’n ex te ontdekken. Mocht ik hem hebben zien vreemdgaan, dan zou ik er meteen een punt achter hebben gezet. Maar ik besefte dat onze relatie al op was, dus cancelde ik onze deelname.” Uiteindelijk doet ze nu toch nog mee, maar dan als verleidster.

Kimberly Herman is te volgen via Instagram en Facebook.