Sterren op TV
Kimberley van Dijk Adam Zkt Eva VIPS

Kimberley van Dijk doet voor Curt Fortin mee aan Adam Zkt. Eva VIPS

Kimberley van Dijk is in Adam Zkt. Eva VIPS te zien als date van Curt Fortin. De Amsterdamse hoopt het hart van de Bekende Nederlander te veroveren, terwijl ze zonder kleding op een onbewoond eiland verblijven.

Kimberley van Dijk hoopt in Adam Zkt. Eva VIPS op Curt Fortin

Kimberley van Dijk gaf zich voor Adam Zkt. Eva VIPS op, omdat ze in Curt Fortin wel een potentiële nieuwe partner zag. De 31-jarige Amsterdamse kwam net uit een relatie, maar dat was voor Kim, zoals ze zichzelf voorstelde in Adam Zkt. Eva VIPS, geen reden om niet mee te doen aan het bijzondere datingprogramma. Ze gaf aan dat ze vaak van de ene relatie naar de andere hopt. Ondanks dat haar vorige ‘verkering’ dus niet lang geleden spaak liep, stond Kimberley van Dijk er voor open om met Curt Fortin opnieuw verliefd te worden.

Kim had het rijk overigens niet voor haar alleen met haar Adam. Voordat zij op het kleine eilandje op de Filipijnen aan kwam, was er namelijk al een andere dame aanwezig op het eiland van Fortin. Jomy Julsing kreeg eerst de tijd om Curt beter te leren kennen. Daarna voegde Kimberley van Dijk zich bij de twee en kreeg zij ook wat tijd om haar mogelijk nieuwe vlam beter te leren kennen.

Kimberley van Dijk in Amsterdam

Er leek ook daadwerkelijk een klik te ontstaan tussen Kimberley en Curt, maar of het genoeg is om aan het einde van Adam Zkt. Eva VIPS de sleutel te krijgen, om verder te daten?

Kimberley van Dijk is geboren en getogen in Amsterdam en heeft een Molukse achtergrond. Momenteel werkt ze in de horeca, vertelde ze bij de start van Adam Zkt. Eva VIPS. Waar ze precies werkt in Amsterdam en welke taken zij uitvoert in de horecagelegenheid vertelde ze er niet bij.