Sterren op TV
Kim Nathan Grenzeloos Verliefd Zuid-Afrika

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 december 2017

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Kim en Nathan uit Zuid-Afrika in Grenzeloos Verliefd

Kim en Nathan zijn te zien in Grenzeloos Verliefd. Kim uit Groningen is haar hart verloren aan Nathan, maar het is voor de twee zo makkelijk nog niet om een relatie aan te gaan. De kerk staat namelijk niet achter hun relatie. Kim is echter zo verliefd op Nathan dat ze nu zelfs bereid is om naar Zuid-Afrika te emigreren voor de liefde van haar leven.

Inhoudsopgave

Kim en Nathan uit Zuid-Afrika in Grenzeloos Verliefd

Kim is één van de dames in Grenzeloos Verliefd die alles achter zich laat om in het land van haar geliefde een nieuw leven op te bouwen. Kim doet dat allemaal voor Nathan, op wie ze direct verliefd was toen ze hem tijdens haar studie in Londen leerde kennen. En de liefde was wederzijds. “Toen ik haar voor het eerst zag, vond ik haar al mooi. Ik werd verliefd op haar”, vertelde Nathan. Heel makkelijk was hun relatie niet, want vanwege de kerk mogen ze geen enkele vorm van intimiteit voor het huwelijk hebben.

De twee besluiten samen uit de kerk te stappen. Daarnaast vraagt Nathan haar ten huwelijk. De Groningse vertrekt dan ook definitief naar Zuid-Afrika. Als Kim alles aan het voorbereiden is om te vertrekken naar Zuid-Afrika, wordt ze verrast door een SMS van Nathan. Hij twijfelt plots aan hun relatie en of ze wel moeten trouwen.

Kim gedumpt door Nathan

Ondanks dat Nathan heeft besloten om de bruiloft uit te stellen, vertrekt Kim toch naar Zuid-Afrika. Vol onduidelijkheid hoopt ze haar ware liefde toch te treffen in Kaapstad. Eenmaal aangekomen op het vliegveld blijkt Nathan echter in geen velden of wegen te bekennen. Zijn tante, nichtje en neefje zijn echter wel afgereisd naar het vliegveld.

Door hen wordt ze dan ook opgevangen in Zuid-Afrika. De familie wil er alles aan doen om erachter te komen waarom Nathan ineens zo van gedachte is veranderd. Als Kim eindelijk contact krijgt met Nathan, krijgt ze nog geen duidelijke uitleg.

Hoe is het nu met Kim uit Grenzeloos Verliefd?

In de aflevering van Grenzeloos Verliefd zagen we al dat de relatie van Kim en Nathan niet goed is verlopen. In september 2014 kwam dan ook al een update over de nieuwe situatie. Zo heeft Nathan opnieuw geprobeerd contact te zoeken met Kim, maar zij heeft besloten daar niet op in te gaan.

Inmiddels, een aantal jaar later, heeft Kim alles weer goed op orde. Ze heeft een nieuwe vriend gevonden en is de trotse eigenaar van Kimara Photography. Daarnaast is Kim inmiddels ook een trotse moeder. Het leven lacht haar dan ook weer tegemoet.