Sterren op TV
Kim ex Diaz Ex on the Beach Double Dutch

Kim ex Diaz in Ex on the Beach Double Dutch

Kim is de ex van Diaz in Ex on the Beach Double Dutch. Nog voordat Kim aanspoelde op het eiland, vertelde Diaz al aan Harrie en Robin dat er één dame is van wie hij echt niet wil dat ze bij iemand anders terecht komt. Het is dan ook meteen duidelijk dat Diaz nog gevoelens heeft voor Kim en haar graag terugwint.

Kim ex Diaz Ex on the Beach Double Dutch

Kim is de ex van Diaz in Ex on the Beach Double Dutch. “Dit is de ex waarvan ik niet had gedacht dat ze zou komen, maar nu ze uit het water is gekomen ben ik daar echt blij mee”, vertelde Diaz al. Kim is 22 jaar oud en is voor Diaz afgereisd naar de villa. “We waren aan het daten voordat hij vertrok en ineens krijg ik dan te horen dat hij meedoet aan Ex on the Beach. Het was enorm kut dat hij ineens weg was, ik had het echt niet verwacht van hem, omdat hij nogal strikte principes heeft. Dus ik ben wel heel benieuwd wat hij daarover te zeggen heeft.”

“Mijn missie is geslaagd als we dan meer dan gewoon dates terug naar huis gaan”, aldus Kim. Ze is dan ook duidelijk afgereisd naar de villa om het hart van Diaz te veroveren. Het is afwachten of het de twee lukt om als koppel terug naar huis te gaan.