Sterren op TV
Kim de Valk vriendin Robin Haase

Kim de Valk de vriendin van Robin Haase

Wie is de vriendin van Robin Haase? Kim de Valk was in het verleden de vriendin van de tennisser, maar door diens carrière gingen de twee uit elkaar. Nu lijken ze elkaar weer te hebben gevonden, want tijdens Roland Garros 2018 zat Kim als supporter langs de baan voor Robin.

Robin Haase verkoos tennis boven Kim de Valk

Als tennisser moet je hard werken, zo ervaart ook Robin Haase. Toch probeert hij liefde toe te laten in zijn leven. Zo heeft hij een lange relatie gehad met Kim de Valk. Liefde bleek echter niet het belangrijkste in zijn leven en dat heeft Kim ook ervaren. Toch wist Kim waar ze aan toe was toen ze begon te daten met Robin.

“Ik heb haar tijdens onze eerste afspraakjes gezegd dat tennis op één staat en zij op twee. Ze wist dus waar ze aan toe was. Ik zou ook niet het toernooi in Zagreb afzeggen omdat ik haar al wekenlang niet heb gezien. Door goed te communiceren, hebben we onze balans gevonden, maar het is zeker niet gemakkelijk”, liet Robin destijds weten tegen de Volkskrant. Toch bleek hun liefde niet voor eeuwig en kwam er een breuk.

© Instagram

Kim weer langs de baan voor Robin

Robin Haase maakte zijn profdebuut in het tennissen in 2005, door deel te nemen aan een juniorentoernooi op Wimbledon. Hierin behaalde hij de finale, maar wist deze niet te winnen. Een jaar later maakte hij zijn debuut bij de senioren tijdens een ATP-wedstrijd.

In de jaren die volgenden was hij actief op verschillende toernooien. Hierin heeft hij diverse prijzen gepakt, zowel in het enkel- als dubbelspel. Ook tijdens de Olympische spelen van 2012 en 2016 was hij van de partij. Twee keer was Haase de beste op een ATP-toernooi, zowel in 2011 als in 2012 was het raak op het gravel van Kitzbühel. Ook verloor hij drie keer een finale, twee keer in Zwitserland en één keer in Oostenrijk.

De laatste jaren heeft Haase veel over zich heen gehad, vooral doordat zijn coach Mark de J. is opgepakt en inmiddels beschuldigd voor de moord op Koen Everink. Qua relatie bleef het stil, tot het voorjaar van 2018. Opeens zat Kim de Valk tijdens Roland Garros achter Robin. Is Kim opnieuw de vriendin van Robin Haase?