Sterren op TV
Khadisha Reed The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 november 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Khadisha Reed jonge zangeres The Voice of Holland

Khadisha Reed doet mee aan The Voice of Holland. De zangeres met prachtige blonde krullen behoort in 2016 tot één van de jongere deelneemsters aan de talentenjacht. Met haar negentien jaar heeft ze nog niet de ervaring die kandidaten als Rachel Kramer en Dilana Smith wel hebben, maar dat betekent niet dat deze dame zich zomaar uit het veld laat staan.

Inhoudsopgave

Khadisha Reed doet mee aan TVOH

Khadisha Reed heeft zich ingeschreven voor de Blind Auditions van The Voice of Holland. Nadat ze er via Singstar achter was gekomen dat ze best kan zingen, timmerde ze jarenlang aan de weg als artiest. De jonge zangeres kwam bij de talentenjacht als een onbeschreven blad binnengewandeld, maar dat heeft de coaches niet weerhouden om voor de dame te draaien. Alle vier de stoelen draaiden om voor Khadisha, die vroeger erg gepest werd.

Khadisha Reed, die ook aangaf dat ze Waylon stiekem wel heel leuk vindt, zong het nummer No van Meghan Trainor en kreeg vooral Guus Meeuwis heel snel omgedraaid. Daarna volgden ook Ali B en Sanne Hans. Uitgerekend Waylon draaide niet. “Je bent een soort van kind van mij en Wilders”, was vervolgens het commentaar van Ali B. Het commentaar van de coaches was vervolgens vol lof. Reed koos voor Ali B.

Khadisha Reed in de Battles

Khadisha Reed was in aanloop naar de battles enorm benieuwd tegen wie ze zou moeten zingen. Ze vond iedereen in de battle-ronde tenslotte ‘heel goed’. Toen ze zag dat Roza Lozica haar tegenstander werd, riep ze ‘No way’.

“Ik wilde eigenlijk gewoon meteen weer omdraaien en gewoon weggaan”, vertelde Khadisha. Haar angst voor Lozica bleek uiteindelijk geheel terecht. Ali B was tenslotte meer tevreden met Roza dan met Khadisha. Zij zongen samen het nummer Tears van Clean Bandit.

Khadisha Reed als zangeres

Veel komen we nog niet te weten over Khadisha Reed, maar wat wel duidelijk is, is dat ze graag zingt. Daarnaast schrijft ze ook haar eigen liedjes. Op YouTube zijn hier en daar ook een aantal filmpjes te vinden waarin Reed als zangeres aantreedt. Daartoe behoort onder andere een Kerstmedley waarin we de studenten van de opleidingen Artiest aan het Deltion College te Zwolle horen zingen.

In mei gaf Khadisha in Zwolle overigens ook een afstudeer concert. Dat deed ze in samenwerking met Jasmine Tijani. Tijdens dat optreden werden onder andere nummers van Beyonçe, Jennifer Hudson en Joss Stone gezongen.

Khadisha Reed is te volgen via Instagram en Facebook.

Bekijk de andere deelnemers van Team Ali B uit The Voice of Holland 2016 Charlotte Masmeijer | Dwight Dissels | Roza Lozica | Rudebeats | Jennifer Cooke | Josephine Rojer | Vinchenzo Tahapary | Leon Sherman | Sydney van der Meij | Emma van Helsdingen | Chimobi