Sterren op TV
Kevin van Schie Temptation Island verleider

Kevin van Schie Temptation Island verleider

Kevin van Schie valt op in Temptation Island. Deze verleider wil al vanaf aflevering één de aandacht op zich vestigen en dat lukt hem ook aardig. De jongeman gelooft er niet zo in dat Lize, Rosanna, Lisa en Jolien hun geliefde trouw zullen blijven. Deze feestganger zal dan ook zeker niet stil gaan zitten tijdens het avontuur in Thailand.

Kevin van Schie in Temptation Island

Kevin van Schie weet precies waarom hij meedoet aan Temptation Island. “Ik ben hier om de vrouwen te testen, want alle vrouwen zijn sletjes. Behalve mijn moeder, want daar houd ik van”, gaf Van Schie te kennen.

Hij gaat er dan ook vanuit dat hij in ieder geval wel één dame om zijn vinger weet te binden. “De bedoeling is dat ik wel één van de dames ga voorstellen aan mijn kleine vriend, kleine Kevin.” En die kleine Kevin liet hij direct al in aflevering één zien, al waren de aanwezige vrouwen daar niet erg van onder de indruk. Kevin is met zijn 27 jaar samen met Levi de oudste verleider van Temptation Island.

Wie is Kevin van Schie?

De hunk is geboren en getogen in Leiden en woont daar anno 2017 nog altijd. Kevin van Schie ging in het verleden naar het Vlietland College en gaat als vrijgezel door het leven.

Van Schie heeft wel een aardig afgetraind lichaam en op dat lichaam pronken de nodige tatoeages. De hunk is ook een echte feestganger en zou maar zo voor problemen kunnen gaan zorgen in Temptation Island.

De andere verleiders uit Temptation Island 2017 zijn Karim Leone, Ken Stoffers, Quinten Claeys, Levi Kasanrokyat, Giuseppe Cirignola, Alex Maas en Dylan Aerts.

Kevin van Schie is te volgen via Instagram en Facebook.