Sterren op TV
Kevin Utopia bewoner

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 8 oktober 2022

Kevin in Utopia de danskoning en manager

Kevin is Utopia binnengekomen door de battle met Wilmon te winnen. De dertiger uit Rotterdam wil de sfeer binnen Utopia gaan verbeteren en daarvoor moest hij wel eerst een zware hobbel over. Als nieuwe bewoner stemde Kevin Cees weg, waar de rest van de groep prima mee kon leven.

De 32-jarige Kevin heeft al een flinke levenswandel achter de rug voor Utopia. De Rotterdammer is vooral een gedreven danser en dat op hoog niveau. Kevin is namelijk zelfs Europees kampioen Latin en Ballroom geweest. We verwachten van Kevin binnen de muren van Utopia dus ook wel een dansje.

Kevin in Utopia als danskampioen

Behalve zijn zeer gepassioneerde hobby heeft hij zestien jaar in de retail gewerkt. Zo was Kevin onder meer regiomanager en deze kwaliteiten wil hij gaan benutten in Utopia. Wat managementvaardigheden om alles soepel te laten verlopen kan tenslotte geen kwaad. En Kevin denkt in Utopia orde in de chaos te kunnen scheppen. Wij wensen hem daarbij uiteraard veel succes. Dat wil Kevin niet alleen gaan doen door strakke leiding te geven, hij vindt zichzelf ook een groepsmens die eenheid kan smeden. Die gezelligheid moet terugkomen door het organiseren van evenementen zoals een high tea. Daarvoor moet Kevin in Utopia dan wel eerst een theehuis gaan bouwen.

Kevin wil in Utopia theehuis bouwen

Daarbij heeft Kevin in Utopia een duidelijk doel voor ogen, hij wil een positieve sfeer kweken. Veel geld verdienen met bijvoorbeeld de high tea zou daarbij mooi meegenomen zijn. Samen met Wilmon kwam Kevin binnen in Utopia,  ze kregen vier dagen de kans om de huidige bewoners te overtuigen.

Daarna mocht er door hen worden gestemd. Leek Wilmon eerst de groep voor zich te winnen, toen het wat kouder werd ging het gelijk mis. Hij kwam zijn bed niet meer uit en Kevin kan gaan proberen om zijn doelen te bereiken in Utopia. Voor Kevin wacht nu eerst de traditionele ontgroening binnen het Utopia-terrein, om daarna echt aan de slag te kunnen met zijn plannen.