Sterren op TV
Kevin Boer Zoekt Vrouw Steffi

Kevin voor Steffi in Boer Zoekt Vrouw

Kevin doet voor Steffi mee aan Boer Zoekt Vrouw. Toen Kevin zag dat Steffi een leuke man zocht via het programma, moest hij even nadenken maar besloot hij toch een brief te schrijven. Met succes, want Kevin behoort nu al tot de vijf heren die een dagdate tegemoet gaat met Steffi en mogelijk vloeit daar wel een logeerweek uit.

Kevin voor Steffi in Boer Zoekt Vrouw

Kevin heeft voor Steffi een brief geschreven in Boer Zoekt Vrouw. Steffi ontpopte zich in haar voorstelvideo als een onzekere boerin die niet veel goeds over zichzelf kon zeggen. “Ik vroeg mij af waarom zo’n mooie vrouw zo onzeker is over zichzelf. Zo’n lief gezichtje en zulke sprekende ogen, die moeten toch door veel meer mannen gezien worden”, zo vroeg Kevin zich af. Dat gebeurde ook wel, want ze kreeg liefst 49 brieven.

Voor Kevin was het niet meteen duidelijk dat hij zou schrijven. “Ik heb er nog eens goed mijn gedachten over laten gaan. Op een bepaald moment dacht ik: Ja, waarom ook niet? Ik doe het gewoon.” Dat juist zijn brief opviel tussen alle 49 brieven is volgens Kevin niet heel gek. Hij koos ervoor om zijn brief op perkament te schrijven.

Kevin in BZV

Kevin heeft de sprong in het diepe gewaagd en zich ingeschreven voor Boer Zoekt Vrouw. Mocht Steffi echt voor hem vallen, dan komt Kevin op een hengstenhouderij in Noord-Brabant terecht. In het boerenleven zou hij zich wel kunnen vinden. “Ik kom al zolang ik me kan herinneren op een mooie melkveehouderij tussen de dieren. Ik heb me hier altijd al thuis gevoeld.” Duidelijk is wel dat Steffi en Kevin er allebei een druk leven op nahouden. Hij heeft tenslotte een goedlopend hoveniersbedrijf.

Mocht Kevin daadwerkelijk het hart veroveren van Steffi en hij ook verliefd worden op haar, lijkt hij een stap dichterbij zijn toekomstdroom te zijn. “Een mooi leven leiden met een lieve vrouw. Verder zien we wel wat de toekomst brengt”, aldus Kevin over zijn toekomst.