Sterren op TV
Kevin Hassing Sebastiaan de Moor CMC Centraal Medisch Centrum

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Kevin Hassing is Sebastiaan de Moor in CMC

Kevin Hassing is één van de acteurs die erin geslaagd is om een rol te bemachtigen in de gloednieuwe ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum. Deze jongeman heeft wel iets weg van Jan Kooijman en blijkt in het verleden toevallig ook in Goede Tijden, Slechte Tijden gespeeld te hebben. Toevallig speelde Kevin ook in die serie een arts.

Kevin Hassing in Centraal Medisch Centrum

Kevin Hassing is één van de acteurs uit Centraal Medisch Centrum. Hassing is in de ziekenhuisserie wekelijks te zien als dr. Sebastiaan de Moor, een internist. Voor Kevin betekende zijn rol in CMC echter niet zijn debuut op de Nederlandse televisie. Hij speelde in het verleden tenslotte al in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Voor die soapserie kroop hij in de rol van Ron Bos, een arts. Ook zagen we hem voorbijkomen in Flikken Maastricht, De Co-Assistent, Danni Lowinski en heeft hij een grote rol in de OneNightStand CAS. Het zou ook maar zo kunnen dat de stem van Kevin Hassing je bekend voorkomt. Hassing, die wat betreft zijn uiterlijk wel wat wegheeft van Jan Kooijman, leent zijn stem aan onder andere iCarly, Winx Club en Transformers.

Kevin Hassing is homo: “Gevoelens negeerde ik eerst”

De inmiddels 29-jarige Kevin Hassing heeft op 23-jarige leeftijd bekendgemaakt dat hij niet op vrouwen, maar op mannen valt. Onlangs sprak de voormalig student aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie daar nog over met VIVA. In het verleden bleek Hassing een stuk dikker en vond hij zichzelf helemaal niet knap.

“Gevoelens voor jongens negeerde ik. Ik groeide op in Wassenaar en daar was voor zover ik weet maar één homo in het dorp. Maar op je vijftiende associeer je je niet met een vijfenveertigjarige man; ik durfde niet te zeggen dat ik net zo was als hij. Op de Toneelschool in Amsterdam kwam ik in de klas bij twee homo’s. Dat voelde een stuk veiliger. Toch heb ik in mijn eerste jaar nog wel een vriendinnetje gehad daar, maar verder dan zoenen en een beetje voelen, kwamen we niet”, aldus Kevin, die een relatie heeft met Matthew Michel.

Kevin Hassing is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.