Sterren op TV
Kevin Fullinck The Voice of Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 19 november 2017

Kevin Fullinck in The Voice of Holland

Kevin Fullinck doet mee aan The Voice of Holland. De voormalig student artiest muziek/drama aan het Noorderpoort College in Groningen vindt het tijd voor de volgende stap in zijn carrière. Op vrijdag 20 oktober vanaf 20.30 uur gaan we hem dan ook zien in het achtste seizoen van TVOH.

Kevin Fullinck in The Voice of Holland

Kevin Fullinck is één van de trotse deelnemers aan het achtste seizoen van The Voice of Holland. De jongeman schreef zich in om Blind Auditions te doen voor het programma en kon rekenen op een uitverkiezing.

Tijdens de Blind Auditions van de talentenjacht koos Kevin voor het nummer I Wish van Stevie Wonder. Daarmee bouwde hij een flink feestje. Hij won daarmee dan ook drie coaches voor zich: Anouk, Waylon en Sanne Hans. De voorkeur van Kevin ging uiteindelijk uit naar Anouk als zijn coach.

Kevin Fullinck in The Lion King

Kevin Fullinck heeft in het afgelopen jaar niet stil gezeten. De artiest is naar eigen zeggen volwassen geworden en heeft Groningen achter zich gelaten voor Den Haag. Daar kon Kevin zich beter focussen op zijn nieuwe baan: Als zanger aan de slag gaan in de musical The Lion King.

“Ik ben nog steeds echt super trots en dankbaar dat ik deel mag uitmaken van zo’n bijzondere show, mag samen werken met geweldige zangers, dansers en acteurs en elke dag weer mijn grenzen verleg”, aldus Kevin. Of Kevin nog lang in de musical-wereld werkzaam gaat zijn, is ongetwijfeld afwachten van hoe hij presteert tijdens The Voice of Holland.

Kevin Fullinck is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere deelnemers aan The Voice of Holland 2017 zijn: Kira Dekker | Chris Alain | Silke van de Klundert | Jeremy Hazeleger | Tjindjara Metschendorp | Kimberly Maasdamme | Lloyd De Meza | Jennifer Terwel