Sterren op TV
Ken Stoffers The Next Boy Girl Band TNBGB

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Ken Stoffers is hunk in Temptation Island

Ken Stoffers ie één van de hunks in Temptation Island. Deze knappe jongeman moet er alles aan doen om de dames te verleiden. Hij is echter al geen onbekende meer op de Nederlandse televisie. Ken Stoffers wandelde in de vijfde aflevering van The Next Boy/Girl Band plots de studio binnen. Het eigenaardige type wilde dolgraag een hotseat veroveren en daar slaagde hij in tijdens de vijfde aflevering van TNBGB. Naast dat Ken zichzelf uitgeeft als singer-songwriter, heeft hij ook al het nodige modellenwerk gedaan. Tijdens zijn deelname aan Temptation Island werd Ken verliefd op Lize, met wie hij nu een relatie heeft.

Inhoudsopgave

Ken Stoffers in Temptation Island

De 24-jarige Ken Stoffers ie één van de heren die de vrouwen moet verleiden in Temptation Island. Deze jongeman is ingehuurd om met zeven andere mannen de relaties van de vier stellen in Temptation Island overhoop te gooien. Waarom Ken meedoet, weet hij haarfijn uit te leggen. “Waarom doe ik mee? Kijk even om je heen. Het paradijs. Ik geloof erin dat je in het leven zoveel mogelijk ervaringen moet opdoen en leuke dingen doen. Dit is een kans die je maar één keer krijgt om zoiets tofs te doen.”

Dat doet hij samen met Levi, Karim, Alex, Dylan, Kevin, Giuseppe en Quinten. Vanaf 2 februari zien we Ken voorbij komen in Temptation Island. Rick Brandsteder en Annelien Coorevits zijn ingehuurd om het programma te presenteren.

Ken Stoffers in The Next Boy/Girl Band

Ken Stoffers zit sinds de vijfde aflevering in het programma The Next Boy/Girl Band. Nog voordat deze 24-jarige jongeman aan dansen en zingen toekwam, deed hij al een aantal opmerkelijke uitspraken. “Ik vind het heerlijk om op straat te zingen. Soms naakt, met kleding, zonder kleding. Maakt me allemaal niet zoveel uit”, vertelde Ken in zijn voorstelvideo. Daarna mocht hij langs bij Nicolette van Dam en dat ging ook niet onopgemerkt voorbij.

“Ik word een beetje de badboy van de band”, vertelde Ken aan Nicolette van Dam. Hij weet ook precies wat hij wil bereiken met de boy band. “Fame, aandacht. Ik word het sletje van de boyband.” Daarna mocht Ken in de lift stappen en wist hij zich op zijn eigen manier door de dansronde heen te springen.

Met een gitaar in zijn hand won Ken vervolgens binnen no-time het publiek én de jury voor zich. Voordat hij begon te zingen, werd hij nog als een ‘vage hippie’ omschreven. “Hij heeft wel sound”, vond Tony van de Berkt toen Stoffers eindelijk begon te zingen. “Deze hebben we nodig, deze stem”, voegde Nick Schilder daar vervolgens aan toe.

En niet veel later was ook Babette Labeij om. Vanwege zijn gedrag betwijfelde de jury wel even of ze nou wel iets goeds hadden gedaan. Aan Ken om zichzelf te bewijzen dus. Aan zijn uiterlijk zal het in ieder geval niet liggen.

Ken Stoffers in het dagelijks leven

Ken Stoffers is momenteel vooral naam aan het opbouwen als singer-songwriter, maar dat is niet het enige wat deze hunk doet. Stoffers heeft ook de nodige modellenklussen al gehad en op zijn social media verschijnt daar regelmatig een foto van.

In het verleden studeerde Ken overigens aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht Tegenwoordig kun je hem in het dagelijks leven treffen met zijn gitaar of achter een piano. De geboortestad van Ken Stoffers is Nunspeet. Tegenwoordig staat zijn huis in Haarlem.

Ken Stoffers is te volgen via Instagram en Facebook.