Sterren op TV
Kem Cetinay Love Island

Kem Cetinay van Love Island

Kem Cetinay doet mee aan Love Island. Kem is één van de heren die op het eiland op zoek gaat naar de ware liefde. Als hij erin slaagt om het perfecte koppel met iemand te vormen, gaat hij er vandoor met een flink geldbedrag. Kem blijkt uiteindelijk ook de winnaar te zijn van Love Island. Samen met Amber Davies vormt hij een stel in het programma. Na de realityshow ging de relatie van de twee over.

Kem Cetinay in Love Island

Kem Cetinay is te zien in Love Island. Deze man met een sixpack vindt zichzelf sexy. Kem is 21 jaar oud en in het dagelijks leven verdient hij zijn geld als kapper in Essex. “Essex is leuk. Er wordt veel gepraat. Je hebt er de mooiste mensen. Je moet er wel wat voor doen, dus ik ben het helemaal.”

Kem is dan ook erg tevreden met zichzelf. “Ik heb charisma, een vlotte babbel en zie er goed uit. Ik heb het allemaal. Ik had alleen iets langer willen zijn.” Kem, die niet snel tweede dates heeft, weet wat hij zoekt in een vrouw. “Ik wil altijd kleine meiden, want ik ben niet zo lang. En een kleurtje is altijd mooi. Ik wil geen veeleisende griet, die alles wil bepalen. Ik hoop een meid te vinden die perfect bij me past. Als ik haar vind, is de kans groot dat ik een aanzoek doe.” Kem wordt wel verliefd op Amber, maar daar blijft het bij.

➡ Bekijk Love Island terug en vooruit op Videoland

Kem Cetinay is te volgen via Instagram en Twitter.

Deelnemers Love Island seizoen 3: Marcel Somerville | Sam Gowland | Olivia Attwood | Camilla Thurlow | Amber Davies | Montana Brown

Een bericht gedeeld door KEM (@kemcetinay) op

Een bericht gedeeld door KEM (@kemcetinay) op

Een bericht gedeeld door KEM (@kemcetinay) op