Sterren op TV
Kelly ter Horst Het Mooiste Meisje van de Klas

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 mei 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Kelly ter Horst in Het Mooiste Meisje van de Klas

Kelly ter Horst is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas. Ze heeft talent voor zang en muziek. Na de middelbare school stroomde ze door naar het conservatorium van Amsterdam, maar geheel vlekkeloos verliep haar leven eigenlijk allerminst.

Kelly ter Horst is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas

Kelly ter Horst is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas. De Tegelse zat van 1985 tot 1991 op het College Den Hulster, waar ze voor twee dagen is teruggekeerd voor de opnames van het programma. Kelly houdt van muziek.

Al van jongs af aan weet ze waar ze wil eindigen: in de muziekwereld. Ze zingt graag en kan ook een beetje piano spelen. In 1996 begon Kelly met het zingen in de meidengroep Mach 4. Een jaar later, in 1997, werd de groep verkozen tot ‘beste Nederlandse meidengroep’. Toch verliep haar leven niet altijd vlekkeloos. Al van jongs af aan draagt ze een groot verdriet mee, waar eigenlijk niemand iets van weet. Als in 2005 ook nog eens haar jeugdliefde overlijdt bij een auto-ongeluk, wordt haar positiviteit helemaal op de proef gesteld.

Kelly ter Horst, het bekende ‘Mooiste Meisje’

Desondanks is Kelly ter Horst uitgegroeid tot een bekende zangeres. Zo heeft ze samengewerkt met artiesten als René Froger, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonje en Candy Dulfer. Daarnaast is ze ook te zien geweest in diverse tv-programma’s als Top of the Pops en All you need is love.

In Het Mooiste Meisje van de Klas zien we hoe het nu gaat met Kelly ter Horst gaat en wat ze inmiddels allemaal heeft meegemaakt. Is ze nog steeds zo veel met muziek bezig of spelen er inmiddels ook andere dingen in haar leven? En heeft ze ondanks al haar verdriet geloof kunnen houden in de ware liefde?

De afgelopen weken in Het Mooiste Meisje van de Klas:
-> Patricia
-> Esther Schuil