Sterren op TV
Kelly Spronk Models in Paris

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 september 2017

Laatst Ge├╝pdatet: 24 december 2022

Kelly Spronk toont modellenwerk in Models in Paris

Kelly Spronk geeft in Models in Paris een kijkje in haar leven als model. De 25-jarige jongedame reist af naar Parijs om daar tijdelijk haar intrek te nemen in een modellenhuis. Samen met vijf andere modellen toont ze in aanloop naar Fashion Week alle ins en outs van het werk dat ze doet. In de weken naar Fashion Week is het overigens de bedoeling dat ze zoveel mogelijk modellenklussen te pakken krijgt.

Kelly Spronk in Models in Paris

Kelly Spronk uit Opdam doet mee aan Models in Paris. De 25-jarige jongedame is tijdens een schoolreisje in Londen ontdekt als model en heeft sindsdien eigenlijk al door heel Europa gewerkt. We mogen haar dan ook met recht een doorgewinterd model noemen, die ook een aardig zakcentje verdient met haar Instagram-posts. Ze heeft al ruim 65.000 volgers.

Met haar baan als model is Kelly nog altijd dolgelukkig. “Ik ben heel snel verveeld en bij modellenwerk ben je altijd met een verschillend team en op andere locaties. Je weet nooit waar je heengaat en voor mij is dat heel chill. Ik zou echt niet de hele dag achter een computertje kunnen zitten. Ik moet ook bewegen en lekker mijn ding kunnen doen enzo”, vertelde Kelly al.

Kelly Spronk vriendin van Kaj uit B-Brave

Kelly Spronk is niet alleen zelf een bekend gezicht aan het worden, ze heeft ook een bekende vriend. Kelly is gelukkig in de liefde met Kaj van der Voort van de voormalig boyband B-Brave. Kelly had het dan ook best moeilijk toen ze afscheid moest nemen van haar vriendje, maar ze doet het met een mooi doel in haar achterhoofd. Met haar vertrek naar Parijs hoopt ze namelijk nog een mooie beauty campagne in de wacht te slepen.

Kelly Spronk is te volgen via Facebook en Instagram.

Alle modellen in Model in Paris: Beaudine | Kelly | Michelle | Silke | Famke | Lucinde