Sterren op TV
Wauw! Dit is de vriend van realityster Kelly Hereur

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Wauw! Dit is de vriend van realityster Kelly Heruer

Kelly Heruer, is bekend door haar deelname aan meerdere reality-series zoals ‘A Star is Born’ en ‘Echte Meisjes in de Jungle’. Naast dat ze dus regelmatig meedoet aan verschillende programma’s, is ze een beroemdheid op Instagram. De prachtige Kelly heeft op haar Instagram-account meer dan 75.000 volgers. Ze heeft op dit moment een relatie met Jethro Galung. Jethro Galung, is dus de vriend van Kelly Heruer.

Jethro Galung is de vriend van Kelly Heruer

Inhoudsopgave

Jethro Galung is de vriend van Kelly Heruer

Jethro Galung is de vriend van Kelly Heruer. De vriend van Kelly Heruer werkt moment als DJ. Hij is een Nederlandse DJ die gebruik maakt van de artiestennaam Jethro. Hij is een van de nieuwe generatie DJ’s die furore maakt in de industrie. Zijn muziek wordt steeds vaker gedraaid in clubs en cafés, ook wordt hij steeds vaker geboekt. Het gaat dus goed met de carrière van Jethro Galung.

Kelly Heruer en Jethro Galung hebben samen een zoon

Kelly Heruer en Jethro Galung zijn de trotse ouders van Bodie Huta Galung

De bloedmooie Kelly Heruer kreeg op 21 september 2021 haar eerste kindje samen haar huidige vriend Jethro Galung. Ze zijn dolgelukkig met hun eerste zoon. Helaas, is ze nog niet in verwachting van een tweede kindje. Wellicht dat ze hun handen al vol hebben aan één kind.

De vriendin van Jethro Galung deed mee aan Echte Meisjes in de Jungle

De prachtige vriendin van Jethro Galung deed mee aan ‘Echte Meisjes in de Jungle 2023‘. Ze deed mee aan dit reality-programma Gaby Blaaser, Jill Goede, Esmée, Fabiola, Annabel, Channah, Diva Maria, Janice Blok en Michella Kox. Voor de prachtige dame was het een behoorlijke uitdaging.